Συμφωνία με ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ

Η Διοίκηση της ΑΕΚ B.C. επιδιώκει συνεργασίες υψηλού επιπέδου, καθώς οι στόχοι παραμένουν υψηλοί εντός και εκτός παρκέ.

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει σήμερα (29/09) την ανανέωση της συνεργασίας της για ακόμη ένα χρόνο, με την ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ.

Η ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο των ταχυμεταφορών.

Από την ίδρυση της αφουγκράζεται και καταγράφει τις ανάγκες των πελατών της ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες που επιλύουν τις ανάγκες τους με τον πλέον οικονομικό και αξιόπιστο τρόπο, κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων ονομάτων της Ελληνικής Οικονομίας.

Η ανάπτυξη του δικτύου της υποστηρίζεται με αντιπροσώπους της ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ,  που καλύπτουν πλήρως όλες τις πόλεις και τα νησιά της Ελλάδας και με εκπροσώπηση διεθνών οίκων, που δίνουν τη δυνατότητα αποστολής εγγράφων και δεμάτων σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ένα ευρύτατο φάσμα λύσεων.

Με τελευταίας τεχνολογίας μηχανογράφηση, εξειδικευμένο προσωπικό και εσωτερική οργάνωση προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις, η ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ, εγγυάται την γρήγορη και αξιόπιστη λειτουργία των υπηρεσιών της.

Έχοντας ως στόχο την εξυπηρέτηση και όχι την απλή παροχή υπηρεσιών, η ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ ακολουθεί πελατοκεντρική πολιτική για την ικανοποίηση όλων των ιδιαίτερων και εξειδικευμένων αναγκών των πελατών της, ανεξαρτήτου δραστηριότητας και μεγέθους.

Το όραμα της ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ είναι όχι μόνο να γίνει το πρώτο όνομα στο χώρο των ταχυμεταφορών αλλά κυρίως η ταύτιση της με τις απόλυτες έννοιες αξιοπιστία, ποιότητα και εγγύηση.