Συλλυπητήρια από Ερυθρό Αστέρα

Ο λατρεμένος αδελφός μας Stevan Jelovac «ταξίδεψε» στη γειτονιά των αγγέλων.  Το ανεπανόρθωτο θα μας συγκλονίζει αενάως.

Η απώλεια του «γελαστού παιδιού» μας, ο θρηνώδης λόγος και η οδύνη των οικείων του στο «ρέκβιεμ» του Νόβι Σαντ θα μας σημαδεύουν και προσδιορίζουν στα μελλοντικά.

Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει (και δημόσια) τον Ερυθρό Αστέρα, η Διοίκηση του οποίου απέστειλε συλλυπητήρια επιστολή προς τον κο. Μάκη Αγγελόπουλο και στην εταιρία μας, εκπροσωπώντας το σύνολο των Τμημάτων του σερβικού συλλόγου.

«Είμαστε σοκαρισμένοι από το θάνατο του Στέβαν. Η αναπάντεχη αποχώρηση ενός υπέροχου μπασκετμπολίστα και ανθρώπου είναι μεγάλη απώλεια για τον κόσμο και για το ευρωπαϊκό μπάσκετ», αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή του Ερυθρού Αστέρα.

Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη πλειοψηφία των ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ για τον τρόπο διαχείρισης της τραγωδίας, αλλά και το σεβασμό στις εκκλήσεις της οικογένειας του αδικοχαμένου αθλητή μας, τη πλειοψηφία των φιλάθλων, αλλά και όλους όσοι εκ των συλλόγων, φορέων και μεμονωμένων, με συγκινητικές επιστολές τους ή ανακοινώσεις συμμετέχουν στο πένθος μας.