Συγκίνηση στην Πλατεία Σπανούδη

Εξαιρετική σε μελωδίες και συμβολισμούς, που παρέπεμπαν στις Αλησμόνητες Πατρίδες ήταν η αποψινή νύχτα στην Πλατεία Κωνσταντίνου Σπανούδη στα Κάτω Πατήσια.

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ως «οικοδέσποινα αρχή» της εκδήλωσης εις μνήμην του πρώτου Προέδρου της ΑΕΚ Κωνσταντίνου Σπανούδη σε συνεργασία με την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και την Ερασιτεχνική «κατέγραψε» στο ενεργητικό της μια λαμπρή όσο και συγκινητική τελετή. Η ΑΕΚ B.C. εκπροσωπήθηκε από τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο (και πρόεδρο της Ερασιτεχνικής) Αλέξη Αλεξίου, ενώ η ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε διά του προέδρου της Βαγγέλη Ασλανίδη. Παρόντες από πλευράς ΑΕΚ Β.C. και οι Γιώργος Νικολάου (διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ), Αλέξανδρος Κοζαρίδης (υπεύθυνος Τύπου), κι από πλευράς ΠΑΕ, ο Γιάννης Μπίλιος (υπεύθυνος Τύπου). Παρών και ο πρώην διεθνής άσσος της Κυπελλούχου Ευρώπης, της «Βασίλισσας» του ’68, Στέλιος Βασιλειάδης.

Με νότες «έντυσαν» τη γιορτή καλλιτέχνες του Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων, ενώ ο Στέλιος Μανωλάς τραγούδησε μαζί με το γνωστό «Ενωσίτη» αοιδό Νεκτάριο Μαλλά τον ύμνο της ΑΕΚ.