Συγκίνηση στην εκδήλωση της Ιστορίας μας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/03) στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας «Αθανάσιος Διάκος», η εκδήλωση κοπής της πίτας 2024 του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Α.Ε.Κ. (Σ.Π.Α.Κ. ΑΕΚ), παρουσία όλης της οικογένειας της ΑΕΚ,  αλλά και εκπροσώπων παλαιμάχων άλλων ομάδων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, σε άκρως συγκινησιακό κλίμα, οι πρωταγωνιστές της ένδοξης Ιστορίας μας, τίμησαν το παρελθόν και το παρόν της «Ένωσης», αλλά και ανθρώπους που άφησαν αποτύπωμα στο ελληνικό μπάσκετ.

Οι βραβευθέντες ήταν:

 1) Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ  ΒΕΤSSON BC και συνιδρυτής του Σ.Π.Α.Κ.Α., Μάκης Αγγελόπουλος (το βραβείο του παρέλαβε ο αρχηγός της Ομάδας Δημήτρης Φλιώνης -ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή στη Μούρθια- διά χειρός του επί σειρά ετών πρώην αρχηγού της ΑΕΚ, Μηνά Γκέκου).

 2)  Ο σκηνοθέτης της ταινίας-έπος  «1968», Τάσος Μπουλμέτης (το βραβείο παρέδωσε ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Κ.Α., κ. Νίκος Μπαμπανικολός).

3) Ο προπονητής των «Μοϊκανών» Βαγγέλης Νικητόπουλος (το βραβείο παρέδωσε το μέλος του Σ.Π.Α.Κ.Α. και πρώην συμπαίκτης του, Βαγγέλης Δερμανούτσος.

4) Ο θρυλικός Γιώργος Τρόντζος (το βραβείο του παρέλαβε ο Μιχάλης Τρόντζος διά χειρός του αντιπροέδρου του Σ.Π.Α.Κ.Α. Νίκου Νεσιάδη),

 5) Ο εμβληματικός πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής της ΑΕΚ, Ανδρέας Σταματιάδης (το βραβείο παρέλαβε ο Κώστας Σταματιάδης διά χειρός του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη).

 6) Ο πρώην διαιτητής και μέλος του Hall Of Fame της FIBA, Κώστας Ρήγας (το βραβείο παρέδωσε ο αντιπρόεδρος του Σ.Π.Α.Κ.Α., Χρήστος Ζούπας).

 Το «φλουρί» (που είχε ως «αντίτιμο» την επετειακή φανέλα της «Βασίλισσας») κέρδισε ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Βετεράνων Ολυμπιακού, Γιάννης Κουκής, και την παρέδωσε ο ταμίας του Σ.Π.Α.Κ.Α., Σάββας Ανεστιάδης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε Γενική Συνέλευση.