Συγκίνηση για τον Ακαδημιάρχη της Ιστορίας μας

Σε ατμόσφαιρα έντονης συγκινησιακής φόρτισης ολοκληρώθηκε σήμερα (19/06) το ΑEK BC ACADEMY – Tουρνουά U12 «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΡΜΑΝΟΥΤΣΟΣ», στο ΣΠΙΤΙ μας, στα Άνω Λιόσια.

Kορυφαία στιγμή της ημέρας, η στιγμή που ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βαγγέλης Ζιάγκος, εκ μέρους της ΑΕΚ BC, παρέδωσε το βραβείο στον τιμώμενο και δάσκαλό του, τον κορυφαίο Ακαδημιάρχη της Ιστορίας μας, Ευάγγελο Δερμανούτσο, ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς. Βραβείο στον κο Δερμανούτσο απένειμε εκ μέρους του Απόλλωνα Σμύρνης, και ο κ. Μάνος Δημητρίου.

Από πλευράς ΑΕΚ ΒC το «παρών» έδωσαν ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Χήνας, ο Operation Μanager, Παναγιώτης Μάντζος. Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ ΒC, Γιώργος Νικολάου.

Νικήτρια του Τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα Παμπαίδων του Περιστερίου, το Κύπελλο της οποίας σε ένδειξη fair play παρέδωσαν οι αθλητές της ΑΕΚ, η οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Την 3η θέση κατέλαβε ο Α.Σ. Ροδόπολης, ο οποίος επικράτησε στον μικρό Τελικό του Απόλλωνα.

Τα μετάλλια σε όλες τις ομάδες παρέδωσε ο αειθαλής Νίκος Μπαμπανικολός, συμπαίκτης του Δερμανούτσου, στο πρώτο Πρωτάθλημα της ΑΕΚ, το 1958, και Πρόεδρος του ΣΠΑΚ ΑΕΚ.

Mετά τη λήξη του μικρού Τελικού, πραγματοποιήθηκε Ομιλία και βιντεοπροβολή, από τον Αθλητικό Ψυχολόγο της ΑΕΚ ΒC ACADEMY, Bασίλη Βερτουδάκη και τον Διατροφολόγο της ΑΕΚ ΒC ACADEMY, Άγγελο Πρεβεζά.