Στηρίζουμε την Ομάδα – Προστατεύουμε την έδρα

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Τετάρτη (05/02, 19:30), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, την πολωνική Άνβιλ με τη νίκη να συνιστά μονόδρομο, προκειμένου για τη διασφάλιση της προνομιούχου δεύτερης θέσης του Ομίλου της στο BCL.

Η παρουσία σας θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση για την επιτυχία, από την οποία θα εξαρτηθεί «εν πολλοίς» η πορεία της έως το Φάιναλ Φορ, που παραμένει ύψιστος στόχος. Επιπλέον, είναι ευκαιρία να στείλουμε ακόμη ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για τη ξεχωριστή δυναμική μας, ειδικά σε μία περίοδο, όπου ο ευρωπαϊκός χάρτης στο μπάσκετ επαναδιαμορφώνεται και η ΑΕΚ BC πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, όπως θ’ αποδειχθεί και το επόμενο διάστημα.

Όλοι, λοιπόν, κοντά στους παίκτες και στους προπονητές μας, που άντεξαν στις πρωτοφανείς για τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ατυχίες και προκρίθηκαν πανηγυρικά στη φάση των πλέι οφ. Όμως, η προσπάθειά τους δεν ολοκληρώθηκε. Απαιτείται ακόμη μία σημαντική νίκη στην κανονική περίοδο.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο μέγας στόχος της χρονιάς στην Ευρώπη θα επιτευχθεί, όταν και εφόσον διαφυλλάξουμε το πλεονέκτημα, που διεκδικούμε την Τετάρτη με την επιβεβλημένη κατάκτηση των δύο βαθμών. Με απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του BCL, στις 24/01/20, η Ομάδα μας τιμωρήθηκε με μία (1) αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών», αλλά με αναστολή, εξαιτίας μεμονωμένων περιστατικών κατά την αναμέτρηση με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Οποιαδήποτε παρεκτροπή στην αναμέτρηση με Άνβιλ θα δρομολογήσει την άμεση εκτέλεσης της ποινής, όπερ σημαίνει κίνδυνος απώλειας του πλεονεκτήματος για την Ομάδα μας, η οποία ενδέχεται ν’ αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του BCL στο ΟΑΚΑ, δίχως τον κόσμο της στην εξέδρα.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

ΟΧΙ στη χρήση λέιζερ. ΟΧΙ στην ανάρτηση σημαιών ξένων χωρών. ΟΧΙ στην πυρπόληση συμβόλων. ΟΧΙ στη ρίψη αντικειμένων. ΟΧΙ σε οποιαδήποτε άλλη μορφή αντίδρασης, που ενδέχεται να εκληφθεί ως υποτροπή και καταστρέψει την Ομάδα μας.

Αλλεπάλληλες φορές η διεθνής αθλητική κοινότητα έχει υποκλιθεί στο μεγαλείο του κόσμου της ΑΕΚ, κι αυτό θα πρέπει να γίνει και την Τετάρτη, αλλά και στις επόμενες αναμετρήσεις έως την τελική φάση. Παράλληλα, θα πρέπει να ανταποδώσουμε προς την αξιόμαχη Άνβιλ και τους 200 οπαδούς της την άψογη φιλοξενία, που δέχθηκαν η Ομάδα μας και ο κόσμος μας στο Βλότσλαβεκ.

Με μαζικότητα, φωνή και πάθος ενισχύουμε την Τετάρτη την αυτονόητη δικαιοσύνη, που «απονεμήθηκε» με την ολοκληρωτική εμφάνιση και νίκη-πρόκριση στην Κάτω Σαξωνία την περασμένη εβδομάδα και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την καθοριστική νίκη (και) επί της πολωνικής ομάδας.

Στηρίζουμε την Ομάδα μας – Προστατεύουμε την έδρα μας.

ΑΕΚ BC