Στηρίζουμε τη «Βασίλισσα»

Ακόμη μία δύσκολη «μάχη» θα δώσει η λαβωμένη «Βασίλισσα» την Τετάρτη, 10 Απριλίου, ώρα 19:30, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Δεν αποτελεί μεμψιμοιρία η παραδοχή, ότι το συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι έχει κλονιστεί από τους τραυματισμούς, αφού μετά την αναμέτρηση με Λαύριο, ακόμη ένας παίκτης προστέθηκε στο «ιατρικό δελτίο» της Πρωταθλήτριας Κόσμου.

Η προσπάθεια, που θα πρέπει να καταβληθεί, προκειμένου η «Βασίλισσα» να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο, προσομοιάζει με ανηφόρα, όμως, ο δύσκολος δρόμος ταιριάζει στο DNA της.  Ο κόσμος της ΑΕΚ, που εμπράκτως έχει σταθεί ειδικότερα την τελευταία διετία στα δύσκολα και μεγάλα, μπορεί να σταθεί δίπλα της.

Οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια με τους γνωστούς τρόπους. Για να ξεπεράσουμε κι αυτό τον σκόπελο. Τα όμορφα είναι μπροστά για τη «Βασίλισσα». Οι αλλαγές, που θα συντελεστούν έχουν πάντοτε ως επίκεντρο τον υπέροχο κόσμο της και ως πυξίδα την ένδοξη Ιστορία της.

Προς το παρόν, επιμένουμε σταθερά να στηρίζουμε τη «Βασίλισσα», πολλώ δε μάλλον τώρα, που μας έχει όλους ανάγκη, όσο ποτέ, εξαιτίας (κακών) συγκυριών.

Τιμές: 5, 10, 15, 20, 50, 100 ευρώ.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ

ΑΕΚ – ΠΑΟ

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, είσοδος Press, τηλ. 210-6896793) από τις 10:30 έως τις 17:30.

– Aπό τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5).

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν.

Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625).