Στην τελική ευθεία για το ΑΕΚ – Λαύριο

Πλησιάζει η ώρα των πρώτων (ανεπίσημων) αποκαλυπτηρίων της «Βασίλισσας».

Η ομάδα μας, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, αντιμετωπίζει το Λαύριο στα Άνω Λιόσια στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την περίοδο 2022-2023, παρουσία των οπαδών της!

Υπενθυμίζεται, ότι τον πρώτο λόγο στη φιλική αναμέτρηση θα έχουν οι μικροί μας φίλοι. Τα ΠΑΙΔΙΑ.

Παράλληλα, η φιλική αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί και για φιλανθρωπικό σκοπό, γεγονός, που της προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα και καθιστά επιτακτική την όσο το δυνατόν μαζικότερη παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ.

-Όποιος οπαδός της ΑΕΚ, κάτω των 12 ετών, επιθυμεί να παρακολουθήσει την ανανεωμένη ομάδα της «Βασίλισσας», να πάρει τον γονιό του, ήτοι τον μπαμπά του ή τη μαμά του από το χέρι και να τον φέρει στα Άνω Λιόσια. Σ’ αυτή την περίπτωση, όλοι θα εισέλθουν στο Οlympic Hall ΔΩΡΕΑΝ.

Συνοψίζοντας:

-Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τον πατέρα, που θα συνοδεύσει τον γιο του (ηλικίας κάτω των 12 ετών) στο γήπεδο.

-Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλες τις Γυναίκες.

-Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους νέους κατόχους Διαρκείας, περιόδου 2022-2023.

-Τιμή εισόδου 10 ευρώ για τους υπόλοιπους φίλους της ΑΕΚ (Κλείσε το εισιτήριο σου ΕΔΩ)

Η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με Λαύριο ξεκίνησε.

Event

Στην αναμέτρηση, οι μικροί φίλοι της ομάδας μας, θα έχουν την ευκαιρία να δουν ξανά τον αγαπημένο τους PandaPandou, να παίξουν μαζί του, αλλά και να δουν από κοντά παλαιά και νέα αστέρια της Ομάδας μας, να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν μετά τη λήξη του αγώνα μαζί τους και να λάβουν αυτόγραφα.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης οι φίλοι της ομάδας, που θα σπεύσουν στο γήπεδο θα έχουν τη δυνατότητα από ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που θα έχει στηθεί στην αρένα του γηπέδου μας να αγοράσουν Εισιτήρια Διαρκείας για τους αγώνες της «Βασίλισσας» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο πλαίσιο της εορταστικής ατμόσφαιρας θα υπάρξουν (κι άλλες) καινοτόμες πρωτοβουλίες, η αποκάλυψη των οποίων θα πραγματοποιηθεί μέσω νέας ανακοίνωσης το επόμενο διάστημα.