«Σημαντικά ο ρυθμός και ο… Ράις»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε στο aekbc.gr για την εικόνα της ομάδας στα δύο φιλικά με Άρη και ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη,

«Είχαμε μία πολύ καλή ευκαιρία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε – μετά από κάποιες προπονήσεις που είχαμε – να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκεται η ομάδα απέναντι στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ σημαντικό για τους παίκτες να ξεφύγουν από τη ρουτίνα των προπονήσεων και να βρουν ρυθμό.

Βγάλαμε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα από τους δύο αγώνες στη Θεσσαλονίκη. Το σίγουρο είναι, ότι η ομάδα χρειάζεται παραπάνω ώρες προπόνησης και δουλειάς. Το κακό είναι, ότι με τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε, μας λείπει το να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση και ο χρόνος σίγουρα δεν είναι υπέρ μας.

Θα πρέπει να μεγαλώσουμε κι άλλο την καθημερινή μας προσπάθεια και να περιμένουμε να επιστρέψουν οι τραυματίες για έχουμε ολοκληρωμένη την εικόνα της ομάδας. Μας έχουν στοιχήσει οι απουσίες των συγκεκριμένων παικτών στο κομμάτι της εμπειρίας και της ποιότητας, ωστόσο πιστεύω, ότι κάποια στιγμή θα ενσωματωθούν γρήγορα στο σύνολο.

Πολύ σημαντικό κομμάτι για μας ήταν επίσης η παρουσία του Ράις, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μετά από κάποιες προπονήσεις. Κρατάμε το πολύ καλό αγωνιστικό πνεύμα, που είχε. Νομίζω, ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια».