Σας ευχαριστούμε…

Η «απαίτηση» των οπαδών «και ξανά, ξανά θα γίνεις «Βασίλισσα», που πεισματικά ακούγεται εδώ και 18 χρόνια, ήτοι μετά τον θρίαμβο της Λωζάννης, εισακούστηκε.

Οι παίκτες της ΑΕΚ, ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι συνεργάτες του, από την «ιαχή διαρκείας» των οπαδών τους βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και σε συνδυασμό με την πνευματική διαύγεια και το αδιαμφισβήτητο αθλητικό τους ταλέντο, μπόρεσαν να φτάσουν ξανά (την Ομάδα) στην κορυφή της Ευρώπης.

Στο «Χρυσό Ιωβηλαίο» της πρώτης ελληνικής διεθνούς κατάκτησης στο Καλλιμάρμαρο του Γκίνες, στη χρονιά, που γεννήθηκε η ταινία-σταθμός «1968» του Τάσου Μπουλμέτη με τη μαγική μουσική επένδυση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, στην Ιερή τροπαιοθήκη, που τοποθετήθηκε το Κύπελλο Ελλάδος των Δύο Αορακίων, προστέθηκε σήμερα (08/05) και το τρόπαιο του Basketball Champions League 2018.

Η ΑΕΚ B.C. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους περίπου 20.000 φίλους της ομάδας, αθλητές άλλων Τμημάτων, υποστηρικτές, που με τον ένα ή άλλο τρόπο ένωσαν τη φωνή τους με την καρδιά των παικτών της «Βασίλισσας», προκαλώντας ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού σε ολόκληρο τον κόσμο, πέρα από τα ελληνικά σύνορα. Μαζί τους και η πανάξια Πρωταθλήτρια Ελλάδας ποδοσφαίρου, τα στελέχη της οποίας συνέβαλαν με την αύρα τους στη γιορτή, που ακολούθησε.

Η συγκλονιστική παρουσία των φίλων της ΑΕΚ, οργανωμένων, μεμονωμένων, όλων, στο ΟΑΚΑ, στο «νεοκαλλιμάρμαρο» της σύγχρονης εποχής, άναψε ακόμα περισσότερο τη φλόγα της δημιουργίας για τα καλύτερα, που έρχονται.

To 1968 «μας οδηγεί» από την πρώτη ημέρα Διοίκησής μας, στα εύκολα και στα δύσκολα. Η παρέα του αειμνήστου αρχηγού μας Γιώργου Αμερικάνου, η μάχη ζωής του αειμνήστου Γιώργου Μόσχου, και τα κατορθώματα των μεταγενέστερων συνιστούν την περπατησιά πάνω στην οποία πορευόμαστε. Μ’ αυτά τα ιδανικά και με σεβασμό στις αξίες και στους θεσμούς θα συνεχίσουμε.

Η «Βασίλισσα», Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2018. Ένα τεράστιο μερίδιο της επιτυχίας σας ανήκει…

«Πρωταθλητές» προσέλευσης, πάθους και δυναμικής, ΕΣΕΙΣ, οι βυζαντινογέννητοι, σε ολόκληρη την Ευρώπη…

Με σας στο γήπεδο, άξιους συνεχιστές του έπους της 4ης Απριλίου, θα παραμείνουμε σε πρωταθληματική τροχιά. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…

Σας ευχαριστούμε…