«Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας»

Για την αυριανή κομβική αναμέτρηση ΑΕΚ – Απόλλωνα Πάτρας στα Άνω Λιόσια, για τη Basket League, μίλησε ο προπονητής της «Βασίλισσας», Στέφανος Δέδας, στο aekbc.gr:

«Παίζουμε αύριο ένα πολύ σημαντικό ματς μέσα στο «Σπίτι» μας. Σίγουρα, οι πολλές, παλαιές και νέες, απουσίες λόγω ασθενειών, σε συνδυασμό και με την αιφνίδια αναχώρηση του Γκρίφιν για τις ΗΠΑ λόγω του οικογενειακού προβλήματος που προέκυψε, καθιστούν την αναμέτρηση πολύ δύσκολη για μας. Υπό φυσιολογικές συνθήκες ένα ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα στην έδρα μας, θα είχε απόλυτο φαβορί την ομάδα μας. Οι συνθήκες όμως δεν μας ευνοούν.

Πιστέψτε με… Θα χρειαστεί από μέρους μας ακόμη μία (μεγάλη) υπέρβαση για να χαμογελάσουμε στο τέλος. Μέχρι στιγμής και δεν ξέρουμε αύριο, έχουμε ελάχιστους επαγγελματίες παίκτες στη διάθεσή μας. Πλέον, αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Απαιτείται διαχείριση της κόπωσης και συνδυασμός  τακτικής και αυτοθυσίας για να πάρουμε τη νίκη! Με χαρακτήρα και αυταπάρνηση θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το χειροκρότημα του κόσμου της ΑΕΚ, που θα βρεθεί στο πλευρό μας. Το έχουμε ξανακάνει αρκετές φορές και θα τα δώσουμε όλα μέσα στο παρκέ…

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ, σας χρειαζόμαστε δίπλα μας όσο ποτέ…»