ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Δικαίωση η κλήση μου»

Aμέσως μετά την ανακοίνωση της 15μελούς αποστολής της Εθνικής από τον Φώτη Κατσικάρη, o Zήσης Σαρικόπουλος μίλησε στο aekbc.gr.

Για τον διεθνή σέντερ που έχει περάσει από όλα τα κλιμάκια της Εθνικής, είναι η δεύτερη κλήση του στην Ανδρών. Η πρώτη ήταν το 2012, από τον Ηλία Ζούρο, στο πλαίσιο του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Αναλυτικά:

«Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά και τιμή για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Σημαίνει πως η προσπάθεια μου τόσο η ομαδική, όσο και η ατομική ανταμείβονται. Είναι μία δικαίωση για μένα αυτή η κλήση. Δεν μου φτάνει, όμως, μόνο να συμμετάσχω στην προεπιλογή για το Ευρωμπάσκετ αλλά θα πάω για να παλέψω ώστε να κερδίσω μία θέση. Κοιτάω σαν κέρδος τα πάντα από δω και στο εξής. Ούτε επαναπαύομαι, ούτε αλλάζει κάτι στο μυαλό μου. Ξεκινάω την Δευτέρα κάτι καινούργιο».

Όσο αφορά στην κλήση παίκτη της ΑΕΚ μετά από πολλά χρόνια: «Είναι πολύ ευχάριστο και σημαντικό παράλληλα. Η ΑΕΚ ξεκινάει και δείχνει ανταγωνιστικότητα σε όλα τα επίπεδα απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι πολύ καλό».