Ρεκόρ συμμετοχών και νέο διήμερο!

Οι αιτήσεις συμμετοχής από ολόκληρη την επικράτεια για τα TRYOUTS 2017-18 της ΑΕΚ ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Το περσινό ρεκόρ καταρρίφθηκε.

Επιβεβαιώθηκε και στην πράξη, ότι η προσπάθεια, που καταβάλλεται κυρίως τον τελευταίο χρόνο στα παραγωγικά Τμήματα της ΑΕΚ B.C. αναγνωρίζεται κατά κόρον από τους αθλητές, και όλους όσοι ασχολούνται με το ελληνικό μπάσκετ.

Για το λόγο αυτό, ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι συνεργάτες του αποφάσισαν εσπευσμένα να προστεθεί ακόμη ένα διήμερο δοκιμαστικών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές.

Το πρόγραμμα των ΤRYOUTS, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στους βοηθητικούς χώρους του Κλειστού του ΟΑΚΑ, είναι:

A’ Διήμερο TRYOUTS:

Σάββατο 17 Ιουνίου – Κυριακή 18  Ιουνίου (ώρες 16:00-20:00)

Β’ Διήμερο TRYOYTS:

Πέμπτη 22 Ιουνίου – Παρασκευή 23 Ιουνίου (ώρες 16:00 – 20:00).

Το επόμενο διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την ακριβή ημέρα και τις ώρες των δοκιμαστικών, είτε μέσω email, είτε τηλεφωνικά από τη γραμματεία της ΑΕΚ B.C.

Σε ό,τι αφορά στους δεκάδες αθλητές, που δήλωσαν συμμετοχή μέσω της πλατφόρμας athlenda.com θα υπάρξει ενημέρωση από την ΑΕΚ B.C. για όσους (προ)επιλεγούν για τα δοκιμαστικά.

Σας ευχαριστούμε όλους για την (πρωτοφανή) ανταπόκριση και ελπίζουμε στην κατανόησή σας για τις αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα.

                                                                                                                                                                                                                                      ΑΕΚ B.C.