Ραντεβού αστέρων με Ιστορία στα Λιόσια!

Στο OlympicHall των Άνω Λιοσίων έχουν κλείσει «ραντεβού» πρώην αθλητές της ΑΕΚ και του Ιωνικού Νικαίας, που έγραψαν τη δική τους Ιστορία!

Ο αγώνας Παλαιμάχων ΑΕΚ και Ιωνικού Νικαίας, αύριο (Δευτέρα, 19/09, 18:00) στο ΣΠΙΤΙ μας, διεξάγεται στο πλαίσιο των δράσεων «1922-2022: Ημέρες Ιστορίας και Μνήμης», που διοργανώνει η ΑΕΚ BC, με τη συνεργασία των Φίλων Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ και του Συλλόγου Παλαιμάχων Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ.

Θα φορέσουν ξανά αθλητική περιβολή αθλητή και θ’ αγωνιστούν με την Ομάδα της ΑΕΚ οι Αγιασωτέλης Γιώργος, Αριδάς Παναγιώτης, Κατσικάρης Φώτης, Λανές Βασίλης, Μπουρούσης Γιάννης, Ντικούδης Δήμος, Πανταζής Τριαντάφυλλος, Παντελιάδης Σπύρος, Χατζής Νίκος. Θα αγωνιστικούν και οι Ανδριόπουλος Νίκος, Κουτσόπουλος Μανώλης, Λιαράκος Χρήστος και Τζίντζας Ηλίας.

Θα παρευρεθούν επίσης εκτός του Προέδρου του ΣΠΑΚ-Α, Νίκου Μπαμπανικολού, και οι πρώην αστέρες της «Βασίλισσας», Στέλιος Βασιλειάδης, Μηνάς Γκέκος, Βασίλης Γκούμας, Άρης Κομνηνάκης, Απόστολος Κόντος, Νίκος Νεσιάδης, Παύλος Σταμέλος, Λάκης Τσάβας, Νίκος Τσοσκούνογλου.

Οι Τσάβας – Νεσιάδης θα είναι οι προπονητές της ομάδας της ΑΕΚ.

Την ομάδα του Ιωνικού απαρτίζουν οι Χατζησμάλης, Αντωνίουτ, Καλαφατάκης, Στρατής, Πετούγιας, Γκόρτσης, Μπουγιούκος, Παρασκευόπουλος, Δρακόπουλος, Λαουτάρη, Φιλίππου, Νομικός, Δαλιάνης, Τσεσμελής, Μπουρβάνης. Προπονητές οι Κρίθαρης, Μπολάτογλου.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη. Πρόσβαση από την Πύλη επί της Οδού Αρτάκης.