ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Η κινητικότητα είναι έντονη και όσο πλησιάζει η ώρα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 13/03, 19:30), θα κορυφώνεται.

Όλα δείχνουν, ότι καταρρίπτεται το ρεκόρ εισιτηρίων της νέας εποχής, εκτός Φάιναλ Φορ BCL, όπερ σημαίνει το κλίμα θα είναι το ιδανικό για τη «Βασίλισσα», προκειμένου να ξεπεράσει τα όποια προβλήματά της και με την παρουσία του κόσμου της να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο των κανονισμών της FIBA. Θα πρέπει να είμαστε όλοι συνεπείς στα αυτονόητα και να ενισχύσουμε την Ομάδα μας με τη φωνή και τη δύναμη της ψυχής μας. Δίχως ακρότητες. Δίχως καπνογόνα. Αποτελεί υποχρέωσή μας να στηρίξουμε τη «Βασίλισσα» και να μη κινδυνεύσει με τιμωρία.

Εδώ και 5 χρόνια έχουμε-έχετε δώσει εξετάσεις, με απόλυτο βαθμό επιτυχίας και είμαστε βέβαιοι, ότι και αυτή τη φορά άπαντες θα μιλούν για την ΑΕΚ, και για τον κόσμο της, που και στηρίζει διαρκώς την Ομάδα και υποστηρίζει το αθλητικό ιδεώδες, όπως αρμόζει στην Πρωταθλήτρια Κόσμου και Ευρώπης.

Ενημερώνουμε, επίσης, ότι οι Θύρες του Κλειστού του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν δύο (2) ώρες  νωρίτερα, ήτοι τις 17:30, προκειμένου να σπεύσετε με άνεση στο γήπεδο και να μην υπάρξει ταλαιπωρία. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή στα σημεία ελέγχου. Θα υπάρχει έλεγχος πριν από την είσοδο στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Να έχετε όλοι το εισιτήριο ανά χείρας, είτε εντύπως, είτε στο κινητό σας τηλέφωνο.

Στο μεταξύ, εισιτήρια εκτός από τους γνωστούς τρόπους μπορείτε να προμηθευτείτε και από τα Γραφεία της ΑΕK ΒC στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793). Υπενθυμίζεται, ότι παράλληλα έχετε τη δυνατότητα μέχρι και τις 18:30 να φωτογραφηθείτε με τα 3 τρόπαια των 365 ημερών θριάμβων της «Βασίλισσας».

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»

Τιμές: 5, 10, 25, 50, 100 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, είσοδος Press, τηλ. 210-6896793) από τις 10:30 έως τις 18:30.

– Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια , 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν