ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαθέσιμα άλλα 200 εισιτήρια των 50!

H AEK B.C. ανακοινώνει, ότι βρίσκονται στη διάθεσή της από σήμερα (02/05) άλλα 200 εισιτήρια των 50 ευρώ για το F4 του Basketball Champions League (4 έως 6 Μαίου), τα οποία «αποδεσμεύτηκαν» από επιστροφές των ξένων ομάδων.

Σπεύστε να τα προμηθευτείτε με τους γνωστούς τρόπους πριν να είναι αργά, καθώς το ενδιαφέρον είναι έντονο και τις επόμενες ώρες θα «εξαφανιστούν».

Δεν πρέπει να πετάμε τα εισιτήρια-πακέτο των δύο ημερών. Ισχύουν τα ίδια και για Παρασκευή και για Κυριακή.

Ανοικτά παραμένουν τα εκδοτήρια στον Σταθμό «Ειρήνη» (10:00 – 17:00).

Συνεχίζεται επίσης η διάθεση εισιτηρίων ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

Σ’ αυτή τη φάση δεν διατίθενται εισιτήρια για τους Τελικούς της Κυριακής, αλλά για τους ημιτελικούς της Παρασκευής ΚΑΙ βέβαια διατίθεται πακέτο, ήτοι εισιτήρια και των 2 ημερών μαζί. Η διαθεσιμότητα και οι τιμές των Τελικών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη των ημιτελικών.

Στο μεταξύ, υπενθυμίζουμε, ότι στην «υπερπαραγωγή» του ΟΑΚΑ από 4-6 Μαϊου οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη, και όσοι τυχεροί σπεύσουν να στηρίξουν τη «Βασίλισσα» θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν ένα ανακαινισμένο γήπεδο. Παράλληλα, το δημοφιλές ελληνικό ποπ ροκ συγκρότημα ΟΝΙRAMA, οι Dunking Devils και oι Cheerleaders της Νεπτούνας θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό σόου.

Πιο αναλυτικά: Η ακροβατική ομάδα μπάσκετ από τη Σλοβενία, Dunkng Devils, κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για το υψηλότερο front flip slam dunk και οι πανέμορφες Cheerleaders από τη Λιθουανία αναμένεται να ξεσηκώσουν τον κόσμο που θα δώσει το «παρών» στο Κλειστό του ΟΑΚΑ από την Παρασκευή έως την Κυριακή.

Το εορταστικό πρόγραμμα θα κλείσει με την εμφάνιση των OΝΙRAMA, πριν από τον Τελικό της Κυριακής (06/05, 20:30).

Τρόποι αγοράς εισιτηρίων:

–              Για καταθέσεις σε τραπεζικό λογαριασμό της Πειραιώς (IBAN GR46 0172 1020 0051 0208 7919 949). Ως αιτιολογία στην κατάθεση να υπάρχει το ονοματεπώνυμο. Παρακαλείσθε, όπως επικοινωνήσετε πρώτα με το Γραφεία Operation (2106896793) για να βεβαιωθείτε, ότι υπάρχει ελεύθερη θέση, πριν κάνετε την κατάθεση.

–              Τα παιδιά μέχρι 6 ετών έχουν πρόσβαση στους αγώνες δωρεάν, αλλά χωρίς κάθισμα.

–              Δεν υπάρχει παιδικό και φοιτητικό εισιτήριο, και εισιτήριο ανέργων.

–              Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ

–              Δεν ισχύουν τα εισιτήρια Διαρκείας

–              Για εισιτήρια ΑΜΕΑ, επικοινωνήστε με το γραφείο Operation της ΑΕΚ Β.C. (210-6896793) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

–              Oι κάτοικοι εξωτερικού δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση (για λόγους ασφαλείας). Οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Γραφεία Operation στο Κλειστό του OAKA (+302106896793).

–              Προτιμότερο είναι οι φίλοι της ΑΕΚ να δημιουργήσουν λογαριασμό στο: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html, ώστε να μην χάσουν χρόνο την ημέρα που θα θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήρια.