«Πρεμιέρα» με Ζλάτιμπορ

Η «Bασίλισσα» (ξανα)κτίζεται στο «Χρυσό Πεύκο» ή «Χρυσό Βουνό» της Σερβίας, όπως «μεταφράζεται» στα ελληνικά το Ζλάτιμπορ, και ποιος ξέρει; Μπορεί να παραπέμπει στα μελλούμενα.

Η (έτσι ή αλλιώς) δις «δαφνοστεφανωμένη» ΑΕΚ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου γνωρίζει εκ προοιμίου, ότι μονάχη της έβαλε ψηλά τον πήχη με τη «νταμπλ» κατάκτηση σε Ελλάδα και Ευρώπη, στη «ΑΕΚοχρονιά» του «Χρυσού Ιωβηλαίου».

Η εντολή Λούκα Μπάνκι δεν διαφέρει, ωστόσο, και πολύ από τη φιλοσοφία του νυν τεχνικού διευθυντή της Ντράγκαν Σάκοτα. Οι χαμηλοί τόνοι είναι το μείζον και αυτό θα υπερασπιστούν οι κρατούντες μέχρι τέλους. Πολλώ δε μάλλον από την στιγμή, που η «Βασίλισσα» αργεί να φορέσει το πορφυρούν ένδυμα της δόξας της. Περίοδος προετοιμασίας ακόμα και μάλιστα σε πρώιμο στάδιο.

Ο Ιταλός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του ν’ αγωνίζονται αύριο (02/09, 20:00 ώρα Ελλάδος) στο πρώτο (ανεπίσημο) φιλικό με αντίπαλο τη Ζlatibor Cajetina της Α1. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Αθλητικού Κέντρου όπου προετοιμάζεται η «Βασίλισσα».

Στην προετοιμασία προστέθηκαν σήμερα από τον γυμναστή Νίκο Παπαβασιλείου και βάρη, όπερ σημαίνει το πρόγραμμα «επιβαρύνεται» κυριολεκτικά. Τα αποτελέσματα της φυσικής διαδικασίας θα φανούν βεβαίως τους επόμενους μήνες στο παρκέ…