Πρεμιέρα και «Μegas Yeeros»

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία από πλευράς εγγραφών η πρεμιέρα της ΑΕΚ Β.C. Academy – Dragan Sakota.

Tην Κυριακή (11/09) άνοιξαν οι πόρτες του «Εnersize Basketball Center» (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 117, Αχαρνές) και οι εκκολαπτόμενοι αθλητές της «Βασίλισσας» άρχισαν να προπονούνται υπό την επίβλεψη των επίλεκτων προπονητών της «Ένωσης». Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν το Σάββατο (17/09) και την Κυριακή (18/09) στον ίδιο χώρο, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν εκπλήξεις και για άλλες δράσεις.

Παράλληλα, στο Κλειστό της Λεωφόρου Καραμανλή έγινε η επίσημη φωτογράφιση των αγωνιστικών Τμημάτων (Παίδων-Εφήβων), βασικός χορηγός των οποίων ανέλαβε η εταιρία Μegas Yeeros.

Η προώθηση του αναπτυξιακού μοντέλου με πρωταγωνιστές τους εκκολαπτόμενους αθλητές συνιστά προτεραιότητα. Η ΑΕΚ Β.C. απέδειξε από την πρώτη στιγμή, ότι δίνει βάση στο μέλλον της και στο πλαίσιο αυτό οι κινήσεις, που πρόκειται να πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα και αφορούν και στις μικρότερες ηλικίες. Η (από την περασμένη περίοδο) απόκτηση διεθνών νεαρών αθλητών, που ήδη πλαισιώνουν και την ομάδα των Ανδρών και η προοπτική, που ανοίγεται, αποδεικνύει ότι η θέση μας παραμένει σταθερή και αταλάντευτη ως προς τις αρχές και τις αξίες της. Η πίστη στους συμβολισμούς, που πρεσβεύει η ΑΕΚ, αλλά και η προαγωγή του φίλαθλου πνεύματος συνιστούν τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν οι προπονητές και τα στελέχη, οι οποίοι θα επιδιώξουν να τα μεταλαμπαδεύσουν στους αθλητές της «Ακαδημίας».

Το «σχολειό» της ΑΕΚ έχοντας μακρόχρονη εμπειρία στην ανάδειξη ταλέντων ένωσε προ πολλού τις δυνάμεις της με τη σοφία του Κόουτς Σάκοτα κι ο στόχος είναι προφανής και αδιαπραγμάτευτος. Ενημερώνουμε, ότι οι προπονήσεις στην «Ακαδημία ΑΕΚ – Ντράγκαν Σάκοτα» θα διεξάγονται Σάββατο – Κυριακή, αλλά και Τετάρτη στο «Εnersize Basketball Center» (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 117, Αχαρνές), 6 χιλιόμετρα από τα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας και 17 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας μέσω Εθνικής Οδού.

Οι γεννηθέντες τα έτη 2002-2010, γονείς ή κηδεμόνες τους, μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 210-2821008 (Γραφεία AEK), 6933-411980 (Χριστίνα Μάκαρη), 6977-419596 (Ευάγγελος Δερμανούτσος).