Πατέρας ξανά ο Αλέξης Αλεξίου

Μία ευχάριστη είδηση, διαρκούσης της παγκοσμίας υγειονομικής κρίσης, σκορπά χαμόγελα στο στρατόπεδο “Βασίλισσας” και ανοίγει παράθυρο στο μέλλον.Βλέπετε, σήμερα, είδε το φως της ζωής ο… Αλεξίου Jr!. Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Κ., Αλέξης Αλεξίου, έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, και αυτονόητα νιώθει πανευτυχής για τον διάδοχο. Όπως θα νιώθει πανευτυχής και η σύζυγός του Γεωργία. Πολλώ δε μάλλον, που όλα πήγαν κατ’ ευχήν, δίχως απρόοπτα, μέχρι που ξεπρόβαλε ο μικρούλης για να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένεια της “Ένωσης”.

Και όσο κι αν θέλει ο μπαμπάς (που έχει και μια κορούλα) προδήλως να χαρεί ταπεινά και “εν οίκω” τα υψηλόφρονα της ιεροτέρης στιγμής του ανθρώπου, δεν μπορούμε να κρύψουμε τη χαρά μας. Ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος και άπασα η οικογένεια της “Βασίλισσας” εύχονται εγκάρδια συγχαρητήρια στον κ. Αλεξίου και στη σύζυγό του. 

Και είτε επιλέξει αργότερα το μπάσκετ, είτε κάποιο άλλο από τα πρωταθληματικά Τμήματα του ένδοξου Σωματείου μας για ν’ αθλείται ο αγόραρος, προέχει να είναι υγιής και να μεγαλώνει με αξιοπρέπεια. 

Αλέξη – Γεωργία, να είστε και εσείς υγιείς, να τον καμαρώνετε, όπως επιθυμείτε. 

Να σας ζήσει…