Παρών και τυχερός ο Μάκης Αγγελόπουλος

Λιτή εκδήλωση για την κοπή της πίτας του 2018 των Τμημάτων Υποδομής και της AEK B.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/01) το πρωί, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (αίθουσα VIP Lounge),  παρόντος του Μάκη Αγγελόπουλου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ B.C. στάθηκε μάλιστα… τυχερός καθώς «κέρδισε» το ένα από τα δύο φλουριά της πίτας. Όπως ήταν αυτονόητο, ο κ. Αγγελόπουλος ζήτησε το αντίτιμο (που αντιστοιχούσε σε μεγάλο ποσό) να δοθεί στους αθλητές της «Ένωσης» και μέσα από διαδικασία κλήρωσης τυχερός αναδείχθηκε ο Αναστάσης Σπύρογλου. Το δεύτερο φλουρί (με αντίστοιχο ποσό) «κέρδισε» ο 6χρονος (!) αθλητής της Ακαδημίας, Παναγιώτης Ρίζος. «Δωροεπιταγές» από την ιστορική ταβέρνα της Νέας Φιλαδέλφειας «Mίστερ Λουκιδέλης» κέρδισαν άλλοι δύο τυχεροί, ήτοι ο Μάνος Χατζηδάκης και ο Σωτήρης Πανουργιάς.

Ο αθλητής Δημήτρης Ωριώτης κέρδιζε έναν καμβά με εικόνες από αγώνες της «Βασίλισσας» και τον κόσμο της στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, προσφορά του Διευθυντή Τμήματος Εισιτηρίων και Υπευθύνου Λειτουργίας Αγώνα, Ηλία Μπόβαλη.

Την πίτα έκοψε ο Γιώργος Νικολάου με την ιδιότητα του Υπευθύνου των Τμημάτων Υποδομής, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας και προπονητής της ομάδας Ανδρών, Ντράγκαν Σάκοτα, ο Τιμ Μάνατζερ της ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας, όλα τα στελέχη των Τμημάτων Υποδομής και βεβαίως ο… Panda Pandou.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι προπονητές Αλέξης Φαλέκας και Βαγγέλης Τσεπέλης για τις επιτυχίες των ομάδων Νέων, Παίδων και Εφήβων κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο.