Ούτε ένα εισιτήριο απούλητο!

Η Παγκόσμια «Βασίλισσα» έκανε το καθήκον της και μέσα στο Κλειστό της Πυλαίας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. 

Το συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι απέδειξε το μέταλλο και το χαρακτήρα που το προσδιορίζουν και το κατέστησαν κορυφαία ομάδα στο BCL αλλά και Πρωταθλήτρια Κόσμου, με τις μνήμες ακόμα νωπές από το θρίαμβο του Ρίο.

Αποτελεί αδιαμφισβήτητο καθήκον όλων των φίλων της ΑΕΚ να γεμίσουν την Τετάρτη (13/03, 19:30) το Κλειστό του ΟΑΚΑ, προκειμένου να ξαναζήσουμε στιγμές του μαγικού Μάη του 2018.

Το «πρώτο ημίχρονο» τελείωσε στη Θεσσαλονίκη, απομένει ένα απαιτητικό «δεύτερο ημίχρονο» στο οποίο η σπίθα για τη φλόγα που θα ανάψει και μεταλαμπαδευτεί στις καρδιές των αθλητών και των προπονητών θα δώσει το «έναυσμα» της πρόκρισης στη φάση των «8» του BCL.

Tο σύνθημα είναι «ούτε ένα εισιτήριο απούλητο». Ο λαός της ΑΕΚ, ξέρει καλύτερα από τον καθένα να στηρίζει τη «Βασίλισσα» στα δύσκολα αλλά και όμορφα της ζωής μας, της ζωής του.

Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη, 13/03, 19:30) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Τιμές: 5, 10, 25, 50, 100 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:30 έως τις 17:30, καθημερινά.

– Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια , 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν.

Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625).