ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ για εισιτήριο ΑΕΚ – ΠΑΟ

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τη σημαντική αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της EKO Basket League με Παναθηναϊκό, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή (05/01, 21:30) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ενημερώνουμε, προς διευκόλυνση των οπαδών της Ομάδας μας, ότι  το Σάββατο (04/01) θα λειτουργήσει εκδοτήριο στο Σταθμό «Ειρήνη», από τις 10:00-17:00, και την Κυριακή από τις 10:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης. Το εκδοτήριο στο P5, την Κυριακή θα λειτουργήσει από τις 18:00 έως το ημίχρονο.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

σπεύστε ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ να προμηθευτείτε εισιτήριο, είτε από τα Γραφεία της ΑΕK BC στο ΟΑΚΑ, σήμερα και αύριο, είτε διαδικτυακά, είτε με τους εναλλακτικούς τρόπους, που σας προτείνουμε παρακάτω. Η παρουσία σας στο γήπεδο κρίνεται επιβεβλημένη. Εσείς θα δώσετε την ώθηση για να συνεχίσει η «Βασίλισσα» την επιτυχή της πορεία (και) στο Πρωτάθλημα.

Όπως κατ’ επανάληψη έχουμε τονίσει, είναι προτιμότερο να προμηθεύεστε όσο πιο έγκαιρα τα εισιτήριά σας, για να μην προκληθεί συνωστισμός στα εκδοτήρια, αλλά και για να βρίσκεστε στο Κλειστό πριν από το τζάμπολ, απαραίτητη προϋπόθεση για τη στήριξη των παικτών και προπονητών της «Βασίλισσας».

Οι Θύρες του Κλειστού του ΟΑΚΑ την ημέρα της αναμέτρηση θα ανοίξουν στις 19:30.

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10, 15, 20, 50, 100 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5).

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

-Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν

-ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ

-Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος εκπρόσωπος συλλόγου/ακαδημίας ή σχολείου επιθυμεί να παραστούν αθλητές/μαθητές του στο ΟΑΚΑ, ας επικοινωνήσει με τον κ. Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625).