ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με Μπάμπεργκ

Η «ξανά Βασίλισσα» της Ευρώπης ετοιμάζεται για μία από τις πιο απαιτητικές δοκιμασίες της εντός του παρκέ στη σύγχρονη ιστορία της, στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου.

Το συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι παίρνει τη «μπαγκέτα» από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ στις ελληνοβαυαβαρικές «μονομαχίες» και αντιμετωπίζει αύριο (Τετάρτη, 24/10, ώρα 19:30) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ την κορυφαία ομάδα της 15ετίας στη Μπουντεσλίγκα, τη Μπάμπεργκ των (συνολικά) 19 τροπαίων.

Η ΑΕΚ θέλει να διευρύνει το σερί της στο BCL , μετά τη χιτσκοκική επιτυχία της Πράγας, και για να συμβεί αυτό απαιτείται η στήριξη από τον κόσμο της.

Και μπορεί ο «δικός μας» Νίκος Ζήσης – θαρρείς και η μοίρα δεν ήθελε να τον φέρει απέναντι στην ομάδα που αναδείχθηκε – να τραυματίστηκε και να μη γυρίζει τελικά σπίτι του, όμως, και πάλι η αύρα του συνιστά ικανή συνθήκη και για την ομάδα της Βαμβέργης, που αντλεί από τη σοφία του δυνάμεις, αλλά και για τους οπαδούς της ΑΕΚ, που πρέπει με τον ένα ή άλλο τρόπο να δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ. Και να αποδείξουν, ότι και για χάρη του θα έρθουν στο γήπεδο, και ότι εκείνοι ήταν έτοιμοι να του αποδώσουν τις μέγιστες τιμές. Όπως αρμόζει στους άξιους, που φόρεσαν την τιμημένη.

Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει μια θαυμαστή ευκαιρία να γεμίσει το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι του Ομίλου. Πιστός στα «μεγάλα ραντεβού», που άλλαξαν τη ζωή μας και προσέθεσαν νέες σελίδες δόξας στη λαμπρή ιστορία του συλλόγου.

Η κινητικότητα για τέτοιας εμβέλειας αγώνα δεν είναι η ενδεδειγμένη στην παρούσα φάση. Όποιος επιθυμεί να πράξει το αυτονόητο καθήκον του αρκεί να προμηθευτεί εισιτήρια με τους γνωστούς τρόπους, είτε διαδικτυακά, είτε από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί εισιτήρια σήμερα (23/10) και από τα εκδοτήρια «Ειρήνη», πλησίον της ΠΑΕ, από 14:00 – 20:00.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ…

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ. Τιμές : 5 – 15 – 25 – 50 – 100 ευρώ

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:30 έως τις 17:30, καθημερινά.

– Από το εκδοτήριο «Σταθμός Ειρήνη» σήμερα (23/10) από 14:00 έως 20:00.

– Την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)

– Η ηλεκτρονική πώληση (internet) καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC

ΠΡΟΣΟΧΗ:

1) Παιδιά έως 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

2) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)