ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ με Λιετκαμπέλις

H «Βασίλισσα», με ομάδα ειδικών συνθηκών, αλλά και με προσήλωση στα νιάτα, στα οποία επενδύει διαχρονικά ο οργανισμός, δίνει αύριο (Tρίτη, 13/11, 19:30) τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, η Λιετκαμπέλις συνιστά μια επικίνδυνη αντίπαλο. Ο κόσμος της ΑΕΚ περισσότερο από ποτέ θα πρέπει να συμβάλλει στην οπωσδήποτε νίκη, η οποία «εν πολλοίς» θα ανοίξει το δρόμο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθειά της προς την επιβεβαίωση της αγωνιστικής ανάτασης, και επανάληψης των θριάμβων, που την κατέστησαν Πρωταθλήτρια Ευρώπης και Κυπελλούχο Ελλάδος 2018, και ημιφιναλίστ της τελικής φάσης του Διηπειρωτικού Κυπέλλου 2019. Σ’ αυτή τη διαδικασία οι οπαδοί της ΑΕΚ πρέπει και θα είναι οι σταθεροί πρωταγωνιστές της.

Απαιτητή ανάγκη, λοιπόν, η στήριξη στην Ομάδα, που «εν μέσω» αντικειμενικών δυσκολιών κτίζει ο Κόουτς Λούκα Μπάνκι. Για ένα λόγο παραπάνω οι νεαροί παίκτες, που τη στελεχώνουν, επιθυμούν την αυτονόητη συμπαράσταση του οπαδικού Κινήματος, που και στο πρόσφατο παρελθόν έδωσε εξετάσεις και τις πέρασε με άριστα, και θαυμάστηκε από ολόκληρη την Ευρώπη.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ…