ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ και face painting

Το διακύβευμα του σημερινού αγώνα της «Βασίλισσας» με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στις 19:00, στο Κλειστο του ΟΑΚΑ είναι προφανές. Όπως προφανής πρέπει να είναι και η στήριξη της Ομάδας από τους οπαδούς της, προκειμένου να κλείσει η χρονιά με θετικό πρόσημο στην betshop.gr Basket League αλλά και γενικότερα.

Η αναμέτρηση, όμως, έχει παράλληλα και εορταστικό χαρακτήρα λόγω των Αγίων Ημερών, ως εκ τούτου, πρωταγωνιστές της βραδιάς θα είναι οι νεαροί οπαδοί της «Βασίλισσας», αλλά και οι λοιποί λιλιπούτειοι προσκεκλημένοι μας. Στο πλαίσιο αυτό οι πολλές εκπλήξεις, με μια ακόμη δράση, που προστέθηκε σήμερα στο «μενού»: Face painting!

Στην «Παιδική Εξέδρα» θα βρίσκονται κορίτσια της ΑΕΚ με γνώση στο αντικείμενο, τα οποία θα «ζωγραφίζουν» τα πρόσωπα των μικρών αθλητών-μαθητών, που το επιθυμούν.

Υπενθυμίζεται η δράση «3ποντα Κάλαντα» για τις ανάγκες του Ιδρύματος «Μητέρα», το οποίο προσδοκά στην ευστοχία των παικτών μας. Ο «Άη Βασίλης» και ο Panda Pandou θα διασκεδάζει τους μικρούς φίλους μας και θα τους μοιράσουν παραδοσιακά εδέσματα από τις εταιρίες «Γιώτης» και «Στεργίου». Μπαλόνια και δώρα θα προσφέρονται στους εκλεκτούς «προσκεκλημένους» μας, καθώς και μάσκες Panda Pandou, και εορταστικά μπλουζάκια.

Η ΑΕΚ για άλλη μία φορά θα φιλοξενήσει πρόσφυγες του Κέντρου Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης, η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου θα είναι αυτή, που θα παιανίσει τα Κάλαντα για το καλωσόρισμα του νέου έτους, αλλά και άλλες μελωδίες.

Τα εισιτήρα κοστίζουν 5 ευρώ (εκτός από τις Θύρες 125, 126, 128, courtside και baseline) και η διάθεσή τους συνεχίζεται.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ…

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (εκδοτήρια ΕΙΡΗΝΗ και Ρ5).

– Η ηλεκτρονική πώληση ticketmaster hellas καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν.