«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Η ΑΕΚ αποφάσισε να συμμετέχει στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα που είναι στις 25-10-2015.

Με κεντρικό σύνθημα το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ανοίγουμε τις θύρες του γηπέδου μας στις 24-10 και ώρα 17:00 σε όλες τις γυναίκες με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με την ομάδα των Τρικάλων.

Η ΑΕΚ εκτός από αθλητικό σωματείο είναι και μια Ιστορική ομάδα που προάγει τον Πολιτισμό και συμμετέχει σε κοινωνικές δράσεις που απασχολούν την κοινωνία μας.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα και τον φίλαθλο κόσμο μας, να παρευρεθείτε στον αγώνα αυτό και να ενισχύσετε με την παρουσία σας τον αγώνα ζωής πολλών γυναικών.

Πληροφορίες για τα δωρεάν εισιτήρια για τις γυναίκες:

Η προσφορά των δωρεάν εισιτηρίων για τις γυναίκες, θα γίνεται από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ (Είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION), Πέμπτη και Παρασκευή, 11:00-17:00 . Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6896793

Την ημέρα του αγώνα, τα δωρεάν εισιτήρια για τις Γυναίκες θα διατίθενται μόνο στο εκδοτήριο P5. Απαραίτητη η προσκόμιση του ΑΜΚΑ.