Όλη η ΑΕΚ στα «αποκαλυπτήρια» για Φ.Κ.

Η πιο μεγάλη ημέρα ζωής των «κιτρινόμαυρων» εγκαταστάσεων, που θα μετεξελιχθούν σε «Παλάτι» της «Βασίλισσας» ήταν η σημερινή.

Η ονοματοδοσία της ριζικά ανακαινισμένης Αίθουσας Τύπου του Σπιτιού μας, στα Άνω Λιόσια, σε «Φαίδων Κωνσταντουδάκης», έτσι όπως αυτονόητα άξιζε στον «Πατριάρχη» του ρεπορτάζ της Α.Ε.Κ. Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, συνιστά την απαρχή των μελλοντικών για ανάλογες δράσεις. Από πλευράς ΚΑΕ έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση και συνέντευξη Τύπου, οι Μάκης Αγγελόπουλος, Αλέξης Αλεξίου, Σταύρος Δουβής, Εδουάρδος Καρρέρ, Κούρο Σεγκούρα, Γιώργος Χήνας, Δημήτρης Μαυροειδής. Ήταν παρούσα όλη η ΑΕΚ, ωστόσο, ήτοι οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Ευάγγελος Ασλανίδης, Σταμάτης Παπασταμάτης, Νίκος Στράτος, οι παλαίμαχοι Νίκος Μπαμπανικολός, Μιχάλης Συμιγδαλάς, Γιώργος Καραφέσκος, Γιώργος Κεφαλίδης, Νίκος Πανταζής, καθώς και οι Ανδρέας Δημάτος, Πάνος Λούπος. Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Ευάγγελος Λιόλιος, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΣΑΚΕ και Πρόεδρος του Περιστερίου, Γιώργος Πανταζόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΟΚ, Ντίνος Σβερκούνος, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Σωτήρης Τριανταφύλλου και αρκετοί δημοσιογράφοι, πρώην συνεργάτες ή μαθητές του Φ.Κ.

Παρόντες από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλδειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού «Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής.

Τα «αποκαλυπτήρια» (της επιγραφής) από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ BC, Μάκη Αγγελόπουλο και η βράβευση του Φ.Κ. από τον ίδιο, αποτέλεσαν το «πρελούδιο» της καθόλα συγκινητικής εκδήλωσης.