Οι εργαζόμενοι της ΑΕΚ BC οι τυχεροί της πίτας!

Σε λιτή εκδήλωση λόγω υγειονομικών συνθηκών πραγματοποιήθηκε απόψε (02/02) η κοπή της (ετήσιας) πίτας της «Βασίλισσας» για την έλευση του 2021, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Την πίτα (προσφορά της εταιρίας Στεργίου) έκοψαν μαζί, με προφανή τον συμβολισμό, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ BC, Μάκης Αγγελόπουλος και ο προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Τρεις εργαζόμενοι (δύο στελέχη και ένας προπονητής της Ακαδημίας) της ΑΕΚ BC ήταν οι μεγάλοι τυχεροί της βραδιάς, αφού κέρδισαν τα τρία (3) «φλουριά», τα οποία αντιστοιχούσαν σε μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο Γιανίκ Μορέιρα κέρδισε ένα ταξίδι (επιλογής του) στο εξωτερικό  για δύο άτομα, και ο Κωστής Γόντικας ένα ταξίδι σε εσωτερικό προορισμό και πιο συγκεκριμένα στο Πήλιο. Ο Δημήτρης Μωραϊτης κέρδισε ένα δείπνο για δύο άτομα σε μεγάλο αθηναϊκό ξενοδοχείο. Άλλοι 7 εργαζόμενοι ή μέλη του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ BC κέρδισαν διάφορα δώρα, προσφορά των Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ (των καταστημάτων σε Μελίσσια και Πεύκη), του ΑΚΤΙΝΑ ΤRAVEL GROUP, του COSTA NAVARINO και του HILTON.

Δωροεπιταγές και μπάλα (με υπογραφές των παικτών της Ομάδας Ανδρών), προσφορά της FILA, παρέλαβε ο διευθυντής της Ακαδημίας και Υποδομών της ΑΕΚ BC, Νίκος Κότσιαρης, για να «κληρωθούν» στα Αετόπουλα της «Ένωσης».

Παρόντες από πλευράς Διοίκησης, στην εκδήλωση, ήταν και οι Αλέξανδρος Αλεξίου, Εδουάρδος Καρρέρ, Ιωάννης Γιαννάς.