Οι διαπιστεύσεις ΜΜΕ για την περίοδο 2023-2024

H Διεύθυνση Επικοινωνίας & ΜΜΕ της ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ (δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ), θα εισέρχονται στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων ΜΟΝΟ με ετήσια διαπίστευση.

Ως εκ τούτου, όσοι επιθυμούν να καλύψουν τους εντός έδρας αγώνες της Ομάδας μας στο Basketball Champions League, αλλά και στη Basket League, θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα έως και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται, να αποστείλουν τα παρακάτω στοιχεία μαζί με μία φωτογραφία (τύπου ταυτότητας), στην ηλεκτρονική διεύθυνση: press@aekbc.gr

Ονοματεπώνυμο:

ΜΜΕ:

Τηλέφωνο:

e-mail:

Αριθμός ταυτότητας ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ, ή άλλης δημοσιογραφικής Ένωσης:

Ο αριθμός των διαπιστεύσεων, που δικαιούται το κάθε Μέσο είναι:

Αθλητικές εφημερίδες: 2

Πολιτικές εφημερίδες: 1

Site: 1

Αθλητικά site: 1

Site μπάσκετ: 2

Τηλεοπτικοί σταθμοί: 1

Ραδιοφωνικοί σταθμοί: 1

Για τους τεχνικούς των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών θα πρέπει να υπάρχει σχετική ειδοποίηση προς την ΑΕΚ B.C. τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από αυτή του αγώνα, ώστε να εκδοθεί Day Pass (ημερήσια διαπίστευση).

Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι – μέλη των αναγνωρισμένων Δημοσιογραφικών Ενώσεων, μπορούν να κάνουν χρήση των Kαρτών τους για την είσοδό τους στο Olympic Hall, αλλά στους αγώνες της Ευρώπης λόγω και της απόφασης του CAS και για να έχουν εξασφαλισμένη θέση στα δημοσιογραφικά θεωρεία, θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα ή να αποκτήσουν την ετήσια διαπίστευση της περιόδου 2023-2024.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τον τόπο και τον τρόπο παραλαβής των διαπιστεύσεων.

Η έγκριση, ή μη, του αιτήματος συμμετοχής θα αποσταλεί ηλεκτρονικά.