Ο Τάσος Μπουλμέτης «κτίζει» το Αρχείο

Στο σπίτι του ευρωκυπελλούχου κόουτς Νίκου Μήλα, ο γνωστός σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης «κτίζει» το Ιστορικό Αρχείο της «Βασίλισσας».

Η διοίκηση της ΑΕΚ (ΑΕΚ B.C.) με απόφαση του μεγαλομετόχου της, Μάκη Αγγελόπουλου, έθεσε ως προτεραιότητα την καταγραφή του Ιστορικού, Πολιτιστικού και Αθλητικού Αρχείου της ΑΕΚ, το οποίο στην πορεία θα αξιοποιηθεί για πολλαπλές δράσεις.

 Ο Κωνσταντινουπολίτης σκηνοθέτης της «Πολίτικης Κουζίνας» και του «Νοτιά», στο πλαίσιο αυτής της δραστηριότητας έκανε γύρισμα με τα μέλη του επιτελείου του στο σπίτι του προπονητή της Κυπελλούχου Ευρώπης ΑΕΚ, του ’68, Νίκου Μήλα, παρουσία της συζύγου του, Άννας Μήλα. Διευθυντής Φωτογραφίας του «Αρχείου» μας είναι ο εκ των κορυφαίων κινηματογραφιστών, Γιάννης Δασκαλοθανάσης.

Παρούσα στο ραντεβού στο «ορμητήριο» Μήλα στη Νέα Σμύρνη και η ΑΕΚ B.C., διά του διευθυντή Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε, Γιώργου Νικολάου και του υπευθύνου Τύπου, Αλέξανδρου Κοζαρίδη. Την ευθύνη της φωτογραφικής κάλυψης του γυρίσματος ανέλαβαν το Πρακτορείο ΙΝΤΙΜΕ και ο φωτορεπόρτερ Γιώργος Μπαμπούκος.