Ο Νίκος Μανώλας στα Τμήματα Υποδομής

Η ενίσχυση των Τμημάτων Υποδομής Καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ B.C. συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας και αναδιαμόρφωσης της δομής των Τμημάτων ανακοινώνεται, ότι Διευθυντής (Manager) αναλαμβάνει ο Νίκος Μανώλας, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν προπονητής των «Ακαδημιών» του Δούκα, της Νέας Ιωνίας και των Μελισσίων.

Στο στελεχιακό δυναμικό της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας εντάσσεται και ο Γιάννης Σωτηριάδης.

Στο τεχνικό επιτελείο ανήκει από σήμερα (10/07) και επίσημα, ο Δημήτρης Μαστρογιάννης, προπονητής ατομικής βελτίωσης παικτών και επί σειρά ετών προπονητής της «Ακαδημίας» της ΦΕΑ.

Tο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η πλήρης σύνθεση του στελεχιακού και τεχνικού δυναμικού της ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, υπενθυμίζεται, ότι η ΑEK B.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA παραμένει στο Μαρούσι και την περίοδο 2018-2019, και πιο συγκεκριμένα στο Κλειστό του Αγίου Θωμά (οδός Νιόβης και Διονύσου), μετά την ανανέωση της συνεργασίας με το δήμο Αμαρουσίου και το Γ.Σ. Αμαρουσίου.

Ενημερώνουμε, ότι οι προπονήσεις των εκκολαπτόμενων αθλητών μας θα διεξάγονται  Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, αλλά και άλλες ημέρες, στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, και σε ώρες που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Οι προεγγραφές ξεκίνησαν. Οι γεννηθέντες αθλητές τα έτη 2004-2013, γονείς ή κηδεμόνες τους,  μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους ΕΔΩ.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-2821008 (Γραφεία ΑΕΚ Β.C., ώρες 11:00 έως 16:00).

Oι προπονήσεις στην «Ακαδημία» θα ξεκινήσουν τo Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.