«Ο Γκρεγκ Πόποβιτς δήλωσε, ότι…»

Ο προπονητής της «Βασίλισσας», Ζοάν Πλάθα, δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση με ΟΣΦΠ στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League:

«Έχουμε μπροστά μας το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Ξέρουμε, ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από έναν δύσκολο αγώνα, αλλά κι εμείς έχουμε μία πάρα πολύ σημαντική αναμέτρηση την Τρίτη, κόντρα στη Λούντβιγκσμπουργκ στο BCL. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα του ΣΕΦ. Αυτό το ματς προέχει για μας, και σ’ αυτό το ματς έχουμε στραμμένη την προσοχή μας».

Και ο Κόουτς Πλάθα συμπλήρωσε:

«Η ήττα από το Λαύριο δεν μας επέτρεψε να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας, όπως ακριβώς θα θέλαμε, και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συνεπείς αύριο στο πλάνο μας. Δεν είναι εύκολο να κτίσεις την ομάδα όπως την έχεις στο μυαλό σου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Πρόσφατα, ο Γκρεγκ Πόποβιτς δήλωσε, ότι κάποιες ομάδες χρειάζονται ακόμη και έναν χρόνο για να φτάσουν στο βαθμό, που θέλει ο προπονητής τους. Πολλοί νομίζουν, ότι αυτό γίνεται εύκολα, μέσα σ’ ένα μήνα. Είναι λάθος σκεπτικό αυτό. Ο αντίπαλός μας θα έχει στη διάθεσή του αύριο εννέα παίκτες από το ρόστερ της περασμένης περιόδου, κι εμείς μόλις έναν. Σε κάθε περίπτωση, στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στο ΣΕΦ, και να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο».

Και κατέληξε: «Μετά απ’ αυτή την αναμέτρηση, θα είμαστε σε θέση να εστιάσουμε στην αναμέτρηση της Τρίτης, στην οποία περιμένουμε οι οπαδοί μας να εξαντλήσουν τις διαθέσιμες θέσεις στο γήπεδό μας».