ΝΤΡΑΓΚΑΝ ΣΑΚΟΤΑ: «Θέλει προσοχή η Νέα Κηφισιά»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στο aekbc.gr για την αναμέτρηση της Κυριακής (15/3) με τη Νέα Κηφισιά στο ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του Σερβοέλληνα τεχνικού:

 

Για το ματς με τη Νέα Κηφισιά: «Οι αγώνες που περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμά μας μετά τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό παρουσιάζονται σαν μία ευκαιρία για μας ώστε να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση στο Πρωτάθλημα. Σίγουρα, η κατάσταση έχει αλλάξει σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου στο οποίο η Νέα Κηφισιά ήταν το φαβορί. Τώρα ξέρουμε ότι, μετά και τα τελευταία αποτελέσματα που είχαμε, όλοι μας θεωρούν φαβορί. Αυτό αλλάζει τον τρόπο προετοιμασίας του αγώνα και θέλει προσοχή».

 

Για τη δυναμικότητα του ρόστερ της Νέας Κηφισιάς: «Η Νέα Κηφισιά έχει κάνει αλλαγές στο ρόστερ της και χρειάζεται περισσότερη ανάλυση. Διαθέτει κάποιους νέους παίκτες που πρέπει να μάθουμε τον τρόπο που παίζουν. Το σίγουρο είναι ότι η Νέα Κηφισιά πιάνει καλύτερη απόδοση στις εκτός έδρας αναμετρήσεις και πρέπει να δείξουμε περισσότερη προσοχή».

 

Για το αν η άμυνα θα είναι το «κλειδί» του αγώνα: «Εμείς πάντα θέλουμε να παίζουμε καλή άμυνα και πάντα η προετοιμασία μας ξεκινάει από αυτή την βάση. Άλλωστε, χωρίς την καλή άμυνα δεν μπορείς να πετύχεις πολλές νίκες».

 

Για την παρουσία του κόσμου: «Περιμένουμε κοντά μας τον κόσμο και σε αυτό τον αγώνα. Βλέπουμε ότι η ομάδα βελτιώνεται σιγά σιγά και από παιχνίδι σε παιχνίδι και θέλουμε να έρχονται όλο και περισσότεροι οπαδοί μας στο γήπεδο. Πρώτα από όλα, θέλουμε να εξασφαλίσουμε τη νίκη και δευτερευόντως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».