ΝΤΡΑΓΚΑΝ ΣΑΚΟΤΑ: «Ο καθένας θέλει να κερδίζει»

Έγινε σήμερα το πρωί η συνέντευξη Τύπου του 5ου Διεθνούς Τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» που διεξάγεται στα Χανιά.

Στο τουρνουά όπως είναι γνωστό συμμετέχει και η ΑΕΚ, η οποία το βράδυ (19:30) αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 2ης ημέρας των αγώνων το Ρέθυμνο.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Όταν μας έγινε η πρόταση, την αποδεχθήκαμε άμεσα, γιατί ξέρουμε για πιο σκοπό γίνεται το τουρνουά. Κάθε αγώνας ακόμα και στα φιλικά είναι σημαντικός. Το αποτέλεσμα δεν είναι σε πρώτο πλάνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θες να κερδίσεις. Και πάλι ευχαριστούμε τους διοργανωτές και το Ρέθυμνο για την φιλοξενία και εμείς από τώρα θέτουμε υποψηφιότητα για να είμαστε εδώ και του χρόνου».

 

Ο προπονητής του τυπικά γηπεδούχου Ρεθύμνου Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε: «Είναι τιμή μας που βρίσκονται εδώ αυτές οι ομάδες και αυτοί οι κόουτς. Έχουμε πει πολλά για τον Πέτρο Οικονομάκη, ο οποίος ήταν φίλος και εξαιρετικός άνθρωπος αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τιμήσουμε και αυτόν στο τουρνουά».

 

Ο προπονητής της Φρανκφούρτης Γκόρντον Χέρμπερτ δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που είμαι πάλι στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι μία πολύ ωραία χώρα και οι άνθρωποι της φιλόξενοι και θερμοί και αυτό με ευχαριστεί πολύ».

 

Στο τέλος μίλησε και ο οικοδεσπότης του τουρνουά, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Ηρακλής Μανουκαράκης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι στόχος το τουρνουά αυτό να αποκτήσει παγκρήτιο χαρακτήρα, να το χαρούν οι Χανιώτες φίλαθλοι, αλλά και γενικότερα να το ευχαριστηθεί όλος ο κόσμος.