Νίκη στο φιλικό για τους πρόσφυγες

Ελάχιστη σημασία είχε το σημερινό αποτέλεσμα του αγώνα.

Η «Βασίλισσα» υποδέχτηκε την πρόσκληση του Λαυρίου και συμμετείχε σε μία αναμέτρηση στήριξης και αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες της Λαυρεωτικής.

Στο Κλειστό της περιοχής πραγματοποιήθηκε μία άκρως συγκινητική εκδήλωση, όπου βασικός στόχος ήταν τα έσοδα του αγώνα να διατεθούν στους πρόσφυγες.

Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό μέρος, η ΑΕΚ πραγματοποίησε κατά διαστήματα καλή εμφάνιση και επιβλήθηκε 70-59 της τοπικής ομάδας, η οποία είναι από τις πλέον φορμαρισμένες στο πρωτάθλημα.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 11 πόντους. Οι υπόλοιποι σκόρερ της «Βασίλισσας»: Κάρτερ 10 (1), Σάκοτα 9 (1), Μαυροειδής 8, Γκριν 7 (2), Μιλόσεβιτς 6, Χέρστον 5 (1), Καλαμπόκης 5 (1), Κατσίβελης 4, Παπαντωνίου 3 (1), Σαρικόπουλος 2. Δεν χρησιμοποιήθηκε ο Τζέι Κόβαν Μπράουν που βρίσκεται στις ΗΠΑ με άδεια.

Στο ημίχρονο η «Βασίλισσα» προηγούνταν στο σκορ (38-26).

Η επίσημη ΑΕΚ είχε πολυπρόσωπη παρουσία στο γήπεδο, αφού το «παρών» έδωσαν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χάρης Κουτάς, το μέλος του Δ.Σ, Δημήτρης Χιώτος και ο υπεύθυνος λειτουργίας γηπέδου & οργάνωσης αγώνα, Ηλίας Μπόβαλης.