Νέος Χορηγός η Ravago Greece Group

Η ΑΕΚ ΒC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει ακόμη μία δυναμική Χορηγική συνεργασία.

Η ΑΕΚ ΒC συνήψε συμφωνία με τον Όμιλο Ravago Greece Group για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με στόχευση στην ανάπτυξη κοινών δράσεων, την ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού.

H ανακοίνωση της Ravago Greece:

Ο Όμιλος Ravago Greece ο οποίος δραστηριοποιείται στους τομείς της Παραγωγής, των Χημικών, των Πλαστικών & Ελαστομερών, της Δόμησης & Κατασκευής, του Real Estate και της Παραγωγής Ηλεκτρικού Ρεύματος από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι αποτελεί το νέο Χορηγό της AEK BC.

Η αξιοσημείωτη παρουσία της ΑΕΚ στους αγωνιστικούς χώρους ανά τα χρόνια, καθώς και η διακριτικότητα με την οποία κινείται εντός και εκτός γηπέδων εκτιμήθηκε και συμπλέει απόλυτα με τις αξίες και το όραμα του Ομίλου, ο οποίος αποφάσισε να στηρίξει και να ενισχύσει έμπρακτα το έργο της.

Η έντονη Κοινωνική Δράση μας θα αποτελέσει αρωγό για νέα εγχειρήματα και δυναμικές κινήσεις, με απώτερο σκοπό τη διάκριση και τη σύνδεση και των δύο ονομάτων με την επιτυχημένη αγωνιστική και κοινωνική πορεία που θα διαγράψουν κατά τη διάρκεια της νέας Αγωνιστικής Σεζόν.

Ο Όμιλος Ravago δεσμεύεται να σταθεί ενεργά στο πλευρό της AEK BC και να υποστηρίξει το έργο της, ώστε να διακριθεί για άλλη μία σεζόν στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά παρκέ.

Προσβλέπουμε σε μία συνεργασία απόλυτης σύμπραξης και σύμπνοιας με γνώμονα την ανάπτυξη κοινών δράσεων, την ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού και φυσικά την ανάδειξη της ΑΕΚ BC σε ηγέτη των γηπέδων.

 

Ευχόμαστε και αισιοδοξούμε σε μία δυνατή και δυναμική σεζόν γεμάτη αμφότερες επιτυχίες, που θα αναδείξει εκ νέου το μεγαλείο της ΑΕΚ.