Νέα ενημέρωση για διαπιστεύσεις

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει εκ νέου, με αφορμή την επικείμενη αθρόα προσέλευση δημοσιογράφων στην αποψινή αναμέτρηση ΑΕΚ – Χάποελ:

Στην είσοδο Press του Κλειστού του ΟΑΚA, πρόσβαση έχουν όλοι όσοι έχουν τη δυνατότητα για ετήσια ή ημερήσια διαπίστευση του BCL.

Παρακαλούνται όλοι όσοι έχουν υποβάλλει σχετικό αίτημα και έχει εγκριθεί να σπεύσουν στο ΟΑΚΑ, από τις 18:45 τουλάχιστον, για να μην προκληθεί συνωστισμός την τελευταία στιγμή.

Δεν έχουν δικαίωμα πρόσβασης στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις βάσει των πάγιων διεθνών κανονισμών οι κάτοχοι ΕΣΗΕΑ (και λοιπών ταυτοτήτων συντακτών της ΠΟΕΣΥ) και ΠΣΑΤ, οι οποίοι λόγω αυτής της δυνατότητας είχαν όμως το δικαίωμα έκδοσης ετήσιας διαπίστευσης, και όλοι όσοι δεν είναι κάτοχοι καμίας ταυτότητας.

Στις εγχώριες διοργανώσεις έχουν κανονικά δικαίωμα πρόσβασης οι κάτοχοι ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ, αλλά και οι κάτοχοι διαπίστευσης ΒCL.

H προθεσμία για έκδοση ετήσιων διαπιστεύσεων BCL έληξε.

Για την έκδοση ημερησίων διαπιστεύσεων οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν σχετικό αίτημα μέσω του επικεφαλής του Μέσου στο οποίο εργάζονται, αρκεί ο επικεφαλής να είναι μέλος ΕΣΗΕΑ ή ΠΣΑΤ. Το αίτημα θα υποβάλλεται μία ημέρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και μέχρι τις 18:00. Δεν θα γίνεται δεκτό κανένα αίτημα εκτός της προβλεπόμενης προθεσμίας, καθώς δεν επαρκεί ο χρόνος για αξιολόγησή τους.

Τα αιτήματα αποστέλλονται αυστηρά στο press@aekbc.gr.

Τούτο σημαίνει, ότι προ πολλού έχει εκπνεύσει οποιαδήποτε προθεσμία, για την οποία υπήρξε μπαράζ ανακοινώσεων το προηγούμεο διάστημα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση…