Νέα ανακοίνωση για ανέργους και φοιτητές

Η κινητικότητα για τα Εισιτήρια ανέργων και φοιτητών έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, όπως και το ενδιαφέρον ομογενών του εξωτερικού, αλλά και «Ενωσιτών» από ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια, οι οποίοι  έχουν προθυμοποιηθεί να αγοράσουν «Διαρκείας» και να τα κάνουν δώρο σε συνενωσίτες, που δεν έχουν τη δυνατότητα…

Υπενθυμίζουμε, ότι η Διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. λόγω των επικρατουσών συνθηκών στη χώρα, αλλά και με αφορμή την άκρως συγκινητική κίνηση ενός οπαδού της ΑΕΚ στην Αμερική, που με επιστολή του σε διαδικτυακό Μέσο εξέφρασε την επιθυμία να αγοράσει ένα Εισιτήριο Διαρκείας και να το κάνει δώρο σ’ έναν άνεργο, αποφάσισε:

Να βοηθήσει  συνανθρώπους μας, που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της «Βασίλισσας» και  παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ 100 Εισιτήρια Διαρκείας σε ανέργους και  50 Εισιτήρια Διαρκείας σε φοιτητές (ΑΕΙ, ΑΤΕΙ), με το συμβολικό κόστος των 21 ευρώ. Τα εισιτήρια αυτά θα αφορούν στους τομείς 109 – 110 – 111 – 112. Θα είναι διαθέσιμα μόνο από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, από Δευτέρα έως Παρασκευή από 11:00 έως 18:00. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210-6896793.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

-Θα τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας

-Επειδή επικρατεί έντονη κινητικότητα και δημιουργείται συνωστισμός  στα Γραφεία, ο κόσμος συνιστάται να δείξει υπομονή

-Οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά (πιστοποιητικό ανεργίας εν ισχύ, κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ για τους ανέργους, ή βεβαίωση από το ελληνικό δημόσιο Πανεπιστήμιο ή φοιτητικό πάσο).

-Πρέπει να έρχονται οι ίδιοι, όχι να στέλνουν άλλους στη θέση τους

Η προσφορά θα λήξει με την συμπλήρωση 100 Εισιτηρίων Διαρκείας για ανέργους και 50 για φοιτητές.