«Να φύγουμε νικητές από τη Θεσσαλονίκη»

Ο προπονητής της «Βασίλισσας», Στέφανος Δέδας, μίλησε στο aekbc.gr για την αυριανή (11/12) εκτός έδρας αναμέτρηση με Ηρακλή:

«Διανύουμε έναν κρίσιμο Δεκέμβρη, με πολλά σημαντικά ματς. Κερδίσαμε τον Προμηθέα, που ήταν το πρώτο ζητούμενο με το που μπήκε ο μήνας, και πάμε με πολύ καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στο Ιβανώφειο.

Έχουμε το πλάνο μας και είμαστε έτοιμοι να «διαβάσουμε» την προσέγγιση του αντιπάλου μας, ώστε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του αγώνα. Στόχος δεν είναι άλλος παρά μόνο η νίκη. Πιστεύω ότι αν ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, διαβάσουμε το πλάνο του Ηρακλή και δεν ασχοληθούμε με τη περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τη σκληρή έδρα του Ιβανωφείου, θα μπορέσουμε να επικρατήσουμε.

Σκοπός μας είναι να φύγουμε νικητές από τη Θεσσαλονίκη, ώστε να ανεβάσουμε κι άλλο τη ψυχολογία μας ενόψει του «Τελικού» για το BCL με αντίπαλο τη Φάλκο.  Είμαστε σε καλό «μομέντουμ». Δεν μιλήσαμε ποτέ και δεν μιλάμε για προβλήματα. Τα παιδιά που είναι διαθέσιμα στο παρκέ θα τα δώσουν όλα ακόμη μία φορά για να πάρουμε τη νίκη».