«Να φτάσουμε στο τέλος του δρόμου»

Ο τεχνικός της Μούρθια, αντιπάλου της ΑΕΚ στον αυριανό δεύτερο ημιτελικό, Ίμπον Ναβάρο, τόνισε ότι η ομάδα του θέλει να παίξει το καλύτερο μπάσκετ και να πάρει το τρόπαιο ενώ επισήμανε ότι τα καλύτερα παιχνίδια η ομάδα του τα έκανε εκτός έδρας φέτος.

«Χρειαστήκαμε χρόνο για να βρούμε χημεία ως ομάδα και να βρούμε ρόλους. Νομίζω ότι όλα αυτά που περάσαμε τους πρώτους μήνες της σεζόν μας βοήθησαν ώστε στα playoffs να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ μας κόντρα σε σπουδαίες ομάδες όπως η Ιμπεροστάρ Τενερίφε και η Καρσίγιακα. Τώρα είμαστε εδώ και θέλουμε να παίξουμε πάλι ωραίο μπάσκετ και να φτάσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου.

Το καλό για εμάς είναι ότι τα καλύτερα παιχνίδια μας τα κάναμε εκτός έδρας φέτος. Θα είναι σπουδαία εμπειρία για εμάς αυτό το γεμάτο γήπεδο», τόνισε ο τεχνικός της Μούρθια.

Από την πλευρά των παικτών της ισπανικής ομάδας ο αρχηγός της, Βίτορ Μπενίτε, τόνισε: «Είναι υπέροχη εμπειρία να παίζεις με την οικοδέσποινα ομάδα μπροστά στους οπαδούς της.

Είμαστε το αουτσάιντερ, είναι καλό αυτό, γιατί φεύγει λίγο η πίεση από εσένα και πάει στη γηπεδούχο ομάδα. Υπάρχει ένα γκρουπ ατόμων που θα ζήσει ωραίες εμπειρίες τις επόμενες ημέρες και θα είναι ωραία για εμάς».