«Να εμφανιστούμε πιο ανταγωνιστικοί»

O συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, Θανάσης Παπαχατζής, μίλησε στο aekbc.gr για την αυριανή αναμέτρηση με Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του 2ου αγώνα για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League:

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα, στον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν η δική μας απόδοση, με όλο τον σεβασμό που έχω στον αντίπαλο.  Απλά εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και μας κέρδισε. Πιστεύω, ότι μεγαλύτερη ευθύνη για το αποτέλεσμα έχει η δική μας απόδοση που δεν ήταν αυτή, που έπρεπε.

Έχουμε στο μυαλό μας να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Σε τέτοιου είδους αγώνες κερδίζεις ή χάνεις πρέπει να κάνεις αλλαγές. Εμείς την Πέμπτη δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, και προσπαθούμε να το περάσουμε στους παίκτες αυτό.

Θεωρώ, ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό σε ακόμα ένα ματς. Σκοπός μας είναι να εμφανιστούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και αυτό μας δίνει ακόμα ένα σημαντικό κίνητρο, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και να παλέψουμε για τη νίκη».