«Να δουλέψουμε για υψηλότερους στόχους»

Θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ για τρίτη φορά. Είχαν προηγηθεί η θητεία του στο πλευρό του Λευτέρη Κακιούση και η θητεία του στο πλευρό του Μηνά Γκέκου, σε δύο διαφορετικές περιόδους.

Ο Θανάσης Παπαχατζής, που έπιασε από σήμερα κιόλας δουλειά στο ΟΑΚΑ, θα βρίσκεται πλέον πλησίον του Σωτήρη Μανωλόπουλου, με το «ντεμπούτο» του να προσδιορίζεται στην αναμέτρηση με Κόροιβο στην Αμαλιάδα, το Σάββατο (18/03).

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε στο aekbc.gr:

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα, που επιστρέφω στην ομάδα. Είχα την τύχη να είμαι παρών σε συγκυρίες πολύ δύσκολες, όμως αυτή τη φορά είμαι  χαρούμενος, διότι βλέπω, ότι οι συνθήκες  στην ομάδα είναι άριστες. Μπορούμε να δουλέψουμε για υψηλότερους στόχους. Είναι πολύ τιμητικό για μένα που βρίσκομαι  ξανά εδώ, σε μία ομάδα με τεράστια ιστορία και πολύ κόσμο.

Πιστεύω, ότι αυτή η ΑΕΚ έχει κτιστεί για να διεκδικεί πάντα το κάτι παραπάνω. Στόχος την ομάδας είναι μπει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όμως πότε θα επιτευχθεί αυτό κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε το συντομότερο.

Η συνεργασία μου με τον κόουτς Μανωλόπουλο σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Τον Σωτήρη τον είχα παίκτη, όταν ήμουν προπονητής στο Μαρούσι. Χωρίς να είμαστε κοντινοί φίλοι με εμπιστεύτηκε, και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό».