«Να δείξουμε το μέγιστο σεβασμό»

Ο Κόουτς Ελόι Ραμίρεθ, εκ των συνεργατών του Ζοάν Πλάθα, δήλωσε στο aekbc.gr για την αναμέτρηση ΑΕΚ BETSSON BC – Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, η οποία θα διεξαχθεί αύριο (04/11, 17:15) στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων:

«Κάναμε πολύ καλές προπονήσεις, παρά τις απουσίες. Έχουμε προετοιμαστεί για έναν απαιτητικό αγώνα, κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα, η οποία δεν έχει κερδίσει ακόμη κάποιον αντίπαλο, ωστόσο έχει παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε όλες τις αναμετρήσεις.

Εμείς αυτό, που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε το μέγιστο σεβασμό προς την Καρδίτσα και να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό του αγώνα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε.

Η αλήθεια είναι, ότι πρόκειται για ένα σύνολο που βγάζει συνεχώς στο παρκέ, την ίδια ενέργεια. Τα στατιστικά, που την ξεχωρίζουν είναι τα επιθετικά ριμπάουντ, καθώς είναι και η ομάδα με τα περισσότερα στο Πρωτάθλημα, αλλά και τα κλεψίματα. Αυτό δείχνει και το επίπεδο αθλητικότητας που διαθέτει. Παράλληλα, έχει κάποιους παίκτες που αξίζουν προσοχής, όπως είναι οι Μπιουκάναν, Σμιντ, Ουάιτ».