«Να δείξουμε, ότι βελτιωνόμαστε»

Ο προπονητής της «Βασίλισσας», Κούρο Σεγκούρα, δήλωσε για την αυριανή (20:00) αναμέτρηση των Άνω Λιοσίων με αντίπαλο το Λαύριο, στο πλαίσιο της Basket League:

«Για εμάς είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, ο δεύτερος συνεχόμενος στην έδρα μας και θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο μας, ότι βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Πιστεύω, ότι θα έχουμε το πρόσωπο, που πρέπει κόντρα στο Λαύριο, μία ομάδα που είναι αρκετά καλή, και ικανή να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο, ειδικότερα όταν παίζει χωρίς πίεση. Αναμφίβολα, διαθέτει ένα ρόστερ με έμπειρους παίκτες και καλούς σουτέρ, που θέλουν προσοχή, όπως είναι ο Μουράτος. Πρόκειται για έναν παίκτη, που είναι καλός χειριστής της μπάλας, έχει την άνεση να πάρει τις επιθέσεις της ομάδας πάνω του και με εκείνον πρωταγωνιστή, προκύπτουν αρκετοί πόντοι στον αιφνιδιασμό.

Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σταθεροί ως ομάδα στην άμυνα, να είμαστε ψύχραιμοι στην εκτέλεση και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Σίγουρα, είναι μία δύσκολη αναμέτρηση, αλλά πρέπει να κερδίσουμε, με καλό μπάσκετ και πάθος».