Μόνο με διαπιστεύσεις τα ΜΜΕ για ΑΕΚ – Βόννη

H Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ ΒC ενημερώνει:

Oι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. που έχουν λάβει μέσω e-mail έγκριση και ακόμη δεν έχουν παραλάβει τη διαπίστευσή τους, έχουν μία τελευταία ευκαιρία στην αναμέτρηση της Τρίτης (25/10, 19:30), ΑΕΚ – Βόννη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του BCL, η οποία θα διεξαχθεί στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Oι διαπιστεύσεις κατόπιν θα ακυρωθούν, προκειμένου να αποδεσμευθούν θέσεις για τους συναδέλφους άλλων Μέσων, για ημερήσιες διαπιστεύσεις, βάσει πρωτοκόλλου.

Η πρόσβαση πραγματοποιείται από τη Gate 3/Πύλη 3/P3 ΜEDIA και κατόπιν πεζή προς τη Gate ΑVIS, όπου θα παραδοθούν οι διαπιστεύσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι στους αγώνες της ΑΕΚ στο BCL έχουν δικαίωμα πρόσβασης MONO οι κάτοχοι διαπιστεύσεων BCL.

Για την έκδοση ημερησίων διαπιστεύσεων οι διευθυντές/αρχισυντάκτες των ΜΜΕ (σ.σ. πρέπει να είναι μέλη των ΠΣΑΤ ή ΕΣΗΕΑ) οφείλουν να υποβάλλουν σχετικό αίτημα τρεις (3) ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα προς το press@aekbc.gr  με το όνομα του συνεργάτη του Μέσου, ο οποίος πρόκειται να καλύψει τον αγώνα, στην περίπτωση που ο συνεργάτης δεν είναι μέλος του ΠΣΑΤ ή της ΕΣΗΕΑ. Εκπρόθεσμα αιτήματα δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Για τους τεχνικούς των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών θα πρέπει να υπάρχει σχετική ειδοποίηση προς την ΑΕΚ B.C. τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από αυτή του αγώνα, ώστε να εκδοθεί ημερήσια διαπίστευση.