Μην πετάξετε το εισιτήριο των 2 ημερών

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Το μεγάλο ραντεβού με την σύγχρονη Ιστορία της «Βασίλισσας» πλησιάζει. Στις 4 και στις 6 Μαϊου, η ΑΕΚ δίνει τη μάχη της στο F4 του Basketball Champions League και θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της.

Η ΑΕΚ Β.C. κάνει σαφές για άλλη μια φορά, ότι το 1 εισιτήριο-πακέτο, δηλαδή το “FULL PACKAGE” ισχύει και για τις 2 ημέρες των αγώνων. Παρακαλείται, όποιος το προμηθευτεί να μην πετάξει ή καταστρέψει το εισιτήριό του, μετά τους ημιτελικούς της Παρασκευής, καθώς ισχύει το ίδιο και για τους αγώνες της Κυριακής.

Ενημερώνουμε, ότι απομένουν ελάχιστα εισιτήρια στις Θύρες 103, 107. Μπορείτε να προμηθευτείτε ακόμη εισιτήρια για τις Θύρες 105, 123, 129, 125, 128, 101, 109.

Ανοικτά παραμένουν τα εκδοτήρια στον Σταθμό «Ειρήνη».

Συνεχίζεται επίσης η διάθεση εισιτηρίων ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

Σ’ αυτή τη φάση δεν διατίθενται εισιτήρια για τους Τελικούς της Κυριακής, αλλά για τους ημιτελικούς της Παρασκευής ΚΑΙ βέβαια διατίθεται πακέτο, ήτοι εισιτήρια και των 2 ημερών μαζί. Η διαθεσιμότητα και οι τιμές των Τελικών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη των ημιτελικών.

Πιο αναλυτικά:

–              Για καταθέσεις σε τραπεζικό λογαριασμό της Πειραιώς (IBAN GR46 0172 1020 0051 0208 7919 949). Ως αιτιολογία στην κατάθεση να υπάρχει το ονοματεπώνυμο. Παρακαλείσθε, όπως επικοινωνήσετε πρώτα με το Γραφεία Operation (2106896793) για να βεβαιωθείτε, ότι υπάρχει ελεύθερη θέση, πριν κάνετε την κατάθεση.

–              Τα παιδιά μέχρι 6 ετών έχουν πρόσβαση στους αγώνες δωρεάν, αλλά χωρίς κάθισμα.

–              Δεν υπάρχει παιδικό και φοιτητικό εισιτήριο, και εισιτήριο ανέργων.

–              Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ

–              Δεν ισχύουν τα εισιτήρια Διαρκείας

–              Για εισιτήρια ΑΜΕΑ, επικοινωνήστε με το γραφείο Operation της ΑΕΚ Β.C. (210-6896793) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

–              Oι κάτοικοι εξωτερικού δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση (για λόγους ασφαλείας). Οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Γραφεία Operation στο Κλειστό του OAKA (+302106896793).

–              Προτιμότερο είναι οι φίλοι της ΑΕΚ να δημιουργήσουν λογαριασμό στο: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html, ώστε να μην χάσουν χρόνο την ημέρα που θα θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήρια.