ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ: «Στρατιώτης της ΑΕΚ»

Το «αντίο» του Μιχάλη Πολυτάρχου στην ΑΕΚ μέσω του aekbc.gr:

«Πέρασαν τρία δύσκολα χρόνια. Παράλληλα, όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, και ευχάριστα μαζί. Διότι στα τρία αυτά χρόνια σφυρηλατήθηκαν σχέσεις, δοκιμάστηκαν αντοχές, γεννήθηκαν προσδοκίες.

 

Ως προς το τελευταίο, λοιπόν, θέλω να πω ότι νιώθω πραγματικά ευλογημένος, διότι η ζωή ήθελε να είμαι εκ των μπροστάρηδων στην προσπάθεια επιστροφής και αναγέννησης της «Βασίλισσας».

 

Είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κόσμο της ΑΕΚ. Σε ένα μεγάλο βαθμό ο κόσμος με έκανε να καταλάβω τι σημαίνει να είσαι ΑΕΚ, τι πρεσβεύει η ιδέα της ΑΕΚ και πόσο τυχερός είμαι, που οι συγκυρίες με έβαλαν στην οικογένειά της. Ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου ανήκει στον κόσμο της.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι αγωνίστηκαν μαζί μου το διάστημα αυτό των τριών ετών, αλλά και όλους εκείνους μακριά από τις τέσσερις γραμμές, που με την αθόρυβη δουλειά τους κράτησαν όρθιο το Τμήμα Μπάσκετ στα δύσκολα.

 

Τέλος, θέλω να πω ότι ως «στρατιώτης» της ΑΕΚ θα είμαι πάντα παρών όποτε κι αν μου ζητηθεί να βοηθήσω τον σύλλογο, που αγάπησα. Δεν ήμουν ΑΕΚ. Έγινα ΑΕΚ. Θα παραμείνω ΑΕΚ.

 

Σας ευχαριστώ».