ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ: «Να παίξουμε με μυαλό και καρδιά»

Ο αρχηγός της «Βασίλισσας», Μιχάλης Πολυτάρχου, μίλησε στο aekbc.gr για τον αγώνα της Δευτέρας (16/2) με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την ανανεωμένη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά. Εμείς ερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες νίκες και θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μας. Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη.

 

Σίγουρα, για μας που παίξαμε και στην Β’ Εθνική με την ΑΕΚ, είναι μεγάλη χαρά το γεγονός ότι έχουμε την δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε τέτοιους αγώνες. Πλέον, έχουν καταλάβει όλοι ότι επιστρέψαμε εκεί που ανήκουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε κοντά μας τον κόσμο, ο οποίος περιμένει πολλά από την ομάδα».

 

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Θα πρέπει να παίξουμε με μυαλό και καρδιά και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θεωρώ ότι η συγκέντρωση που θα δείξουμε στην άμυνα και το πάθος που θα βγάλουμε στο παρκέ και στα σαράντα λεπτά θα είναι σημαντικά για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

 

Για το ανανεωμένο σάιτ της ΚΑΕ ΑΕΚ: «Αυτό που έχω να πω είναι ότι η ΑΕΚ ανεβαίνει επίπεδο σε όλα και ξαναγίνεται «Βασίλισσα» από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν ο κύριος Αγγελόπουλος και ο κύριος Αλεξίου, οι οποίοι θα κάνουν ξανά την ΑΕΚ «Βασίλισσα».