Με ΟΣΦΠ στο F4, το «μήνυμα» Αλεξίου

Στη σκιά της δολοφονίας του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού, πραγματοποιήθηκε σήμερα (07/02) στα Γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση του F4 του 47ου Κυπέλλου Ελλάδος, το οποίo θα διεξαχθεί στα Δύο Αοράκια, Ηρακλείου Κρήτης.

Η «Βασίλισσα» κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον ΟΣΦΠ, στο πλαίσιο του 2ου ημιτελικού της διοργάνωσης, ενώ στο 1ο ημιτελικό ο Προμηθέας θ’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ.

Την AEK BC εκπροσώπησαν στη διαδικασία οι κ.κ. Αλέξανδρος Αλεξίου, Γιώργος Χήνας.

Ο κ. Αλεξίου αμέσως μετά την κλήρωση μίλησε αποκλειστικά για τα όσα βιώνει η χώρα εξαιτίας της βίας, στέλνοντας το «μήνυμα» της ΚΑΕ προς πάσα κατεύθυνση: «Θα ήθελα να ξεκινήσω με κάτι διαφορετικό από το αθλητικό θέμα. Αυτό το Final Four πρέπει να είναι μία ευκαιρία για τις ομάδες, τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία ν’ αποδείξει, ότι τα πράγματα και οι καταστάσεις, που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, για να μην πω τα τελευταία χρόνια, είναι κάτι που δεν αρμόζει στον  Έλληνα και στον πολιτισμό μας. Είμαι συγκλονισμένος και εγώ και όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό για το πώς κάποια παιδιά μπορούν να πέσουν θύματα μια παράφρονης ενέργειας κάποιων φασιστοειδών. Θέλω να πιστεύω, ότι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι δύο έννοιες ταυτόσημες, μπορούν να δείξουν τη δύναμή τους και να επιβάλουν τη λογική, το πνεύμα και τις αξίες τους σε όλο τον κόσμο. Μακάρι το Final Four να είναι μια διοργάνωση που θα δείξει την ποιότητα του Έλληνα, τον πολιτισμό του και την ικανότητα των ελληνικών αρχών να διοργανώνουν άψογα τέτοιους θεσμούς. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Αναλυτικά:

Παρασκευή (18/02)

1ος Ημιτελικός Προμηθέας Πάτρας – ΠΑΟ

2ος Ημιτελικός ΑΕΚ – ΟΣΦΠ

Κυριακή (20/02)

Τελικός