Μαζί ξανά και Θύρα «Avis»

H ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι για 7η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο θα συνεργαστεί με την Avis, η οποία παραμένει επίσημος υποστηρικτής της «Βασίλισσας».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας και με το βλέμμα στη νέα εποχή, η μεγαλύτερη εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων ενισχύει τις παροχές της, ενώ μία «Θύρα» στο νέο μας «Σπίτι», στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, ονοματοδοτήθηκε «Avis».

Με την Avis δίπλα της η ΑΕΚ κατόρθωσε τα περίφημα και σπουδαία, ήτοι την κατάκτηση τεσσάρων (4) τροπαίων, που σηματοδότησαν την αναγέννηση της «Βασίλισσας», με αποκορύφωμα την παγκόσμια καταξίωσή της στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, και με τη διοργάνωση εκδηλώσεων/δράσεων, που την καθιέρωσαν στη συνείδηση των φιλάθλων. Η συστηματική προσήλωση της ΑΕΚ στα μεγάλα αποτέλεσε το εφαλτήριο της ανανέωσης της κοινής πορείας για τα μελλοντικά.

Η Avis από την πλευρά της, αποδεικνύει σταθερά στην πράξη τη στήριξή της προς τον ελληνικό αθλητισμό ενώ, παράλληλα, στοχεύει στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και της ευγενούς άμιλλας, των βασικών συστατικών του «ευ αγωνίζεσθαι».